Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: SL I-League – Dubbel

Spel Nr2:

Mousesports vinner vs. Liquid @ 1.66
SK vinner vs. NaVi @ 1.44

Totalt odds: 2.40 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Bra start på denna turneringen då båda våra 2 första spel är inne.

Favoriterna första dagen vann alla enkelt med 2-0 så det spelet sitter enkelt. H2H mellan asienlagen sitter också det enkelt eftersom TyLoo har vunnit en match och kommer därför spela mer kartor än MVP som åkte ut 0-3.

Samtliga lag har nu 3 matcher under bältet och jag tycker man börjar se ganska klara trender för turneringen. Idag tycker jag att nästan alla favoriter känns riktigt starka och därför väljer jag att spela två stycken dubblar idag. -1.5 spel på dessa lagen skulle också kunna vara en väg att gå då dom oddsen är riktigt spelvärda men jag väljer istället lite "säkrare" dubblar denna gången då vi kan få in spelen genom 2-1 vinster också vilket är möjligt i vissa matcher.

Mousesports kan verkligen kalla sig ett topplag efter att man hela tiden är med i matcherna mot dom allra bästa. Senaste 2 matcherna har man slagit topplaget SK med 2-1 och förlorat 1-2 mot ett annat topplag i form av G2. Innan dess vann man också mot VP så man är 2-1 så här långt. 3 riktiga storlag man mött så här långt även om VP är långt ifrån toppformen just nu.

Liquid har haft ett lätt spelschema hittills, vinster mot VP och Renegades medans man förlorade mot Astralis och alla dessa lagen är långt ifrån motståndarna som mousesports haft på slutet.

Vetoprocessen kommer blir fördelaktig för mousesports eftersom det finns många maps som Liquid har problem med med mousesports kan spela nästan alla.

Enligt mig är det klar fördel mousesports som presterar på en högre nivå mer regelbundet än vad Liquid gör!


------------------------------------------


SK är ju ett riktigt topplag som alla vet om och igår imponerade man rejält när man krossade Cloud9 med 2-0 och det kändes verkligen som att SK steppade upp till nästa nivå då som dom brukar göra en bit in i turneringen.

NaVi är väldigt ojämna och fortfarande långt ifrån toppen, igår spelade man bra men rådde ändå inte på topplaget FaZe utan det blev förlust.

SK spelar inte Nuke och NaVi spelar inte Cache så dom försvinner direkt i vetoprocessen för maps.

Sedan är SK jättebra på alla resterande maps och det finns inget val som kan ge NaVi fördel.

Stor risk att NaVi går ner sig lite efter förlusten igår och mot ett SK som växlat upp så måste man överprestera för att ha en chans.

Jag tror inte det inträffar utan SK vinner denna matchen komfortabelt!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

SL I-League – Dubbel

  • Datum:
    20 feb 2018
    14:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td