Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: SL I-League – Parlay

Spel Nr1:

Gambit vinner vs. Hellraisers @ 1.746
Astralis vinner vs. Heroic @ 1.342

Totalt odds: 2.34 @ pinnacle

Insats: 8 Units


Motivering:

Bra start på denna turneringen då båda våra 2 första spel är inne.

Favoriterna första dagen vann alla enkelt med 2-0 så det spelet sitter enkelt. H2H mellan asienlagen sitter också det enkelt eftersom TyLoo har vunnit en match och kommer därför spela mer kartor än MVP som åkte ut 0-3.

Samtliga lag har nu 3 matcher under bältet och jag tycker man börjar se ganska klara trender för turneringen. Idag tycker jag att nästan alla favoriter känns riktigt starka och därför väljer jag att spela två stycken dubblar idag. -1.5 spel på dessa lagen skulle också kunna vara en väg att gå då dom oddsen är riktigt spelvärda men jag väljer istället lite "säkrare" dubblar denna gången då vi kan få in spelen genom 2-1 vinster också vilket är möjligt i vissa matcher.


Hellraisers är endast kvar i denna turneringen tack vare att man fick en väldigt gynnsam lottning i tredje rundan där man mötte MVP som är turneringens klart sämsta lag. Innan dess hade man inte någon chans mot varken NaVi eller Heoric och det är inte två av dom bättre lagen vilket klart berättar det vi egentligen redan visste och det är att Hellraisers inte är ett topplag.

Gambit är också 1-2 men har haft en helt annan lottning. Man vann först mot Fnatic innan man förlorade en tajt match 1-2 mot NaVi och igår förlorade man 0-2 mot Astralis.

Gambit spelade jämnt mot NaVi samtidigt som Hellraisers inte hade en chans mot samma lag.

Mapveto kommer bli intressant men hur det än utspelar sig så har Gambit en klar fördel eftersom man är ok på alla maps.

Hellraisers spelar aldrig Nuke och är sämst på Train och båda dessa är kartor som Gambit är riktigt bra på. Således bör Gambit plocka den av Nuke/Train som Hellraisers inte bannar.

Gambit bannar säkert Cobblestone eftersom man inte spelat den mapen så mycket på slutet och det är också en av Hellraisers bättre maps. Vad ska Hellraisers då välja? Overpass, Cache, Inferno, Mirage är alla maps som Gambit är mycket bra på.

Även den tredje mapen kommer vara fördel för Gambit. Så Gambit kommer vara stora favoriter på sitt mappick och ha bättre record på resterande 2 mapsen också.

I mina ögon är oddsen alldeles för jämna här då jag anser att Gambit är det klart bättre laget av dessa 2 och man ska vara större favoriter i denna matchupen!


----------------------------------

Astralis har tidigare dominerat Heroic och under 2017 vann man samtliga 9 möten mellan lagen. Precis innan denna turneringen så bröt Heroic den streaken dock när man lyckades vinna båda mötena i Pro Leagues premiärvecka där det iofs var väldigt jämna matcher.

Då var det online, nu är det LAN och då är Astralis betydligt mer erfarna och stabilare.

Heroic har lite samma scenario som Hellraisers dvs att man är här tack vare ganska lätt lottning. Först hade man inte en chans mot Cloud9 som väntat men sedan har man haft matcher mot klena motståndare i form av Hellraisers och TyLoo där man ändå haft vissa problem men vunnit tillslut.

Astralis har haft en tuffare resa. Vinst med 2-1 mot Liquid följder upp av 1-2 förlust mot topplaget G2 i en stenhård match innan man igår vann med 2-0 mot Gambit och Astralis såg riktigt bra ut. Man börjar nu få ett gäng matcher med "Magisk" under bältet men han har ännu inte exploderat som han brukar göra ganska ofta.

Vetoprocessen känns ganska klar initialt här. Astralis spelar aldrig Cobblestone och Heoric spelar aldrig Cache så det lär vara enkla första banns för lagen.

Det öppnar dörren för Nuke som Heroic gillar men Astralis är också dom riktigt starka på Nuke. Mirage kan också plockas av Heroic men man är lite lika starka där själva även om Astralis troligen är sämre på Mirage jämfört med Nuke.

Astralis går säker för Overpass som man gillar och det passar Heroic ganska illa.

Tredje map säkert Train eller Inferno som båda lagen gillar att spela ofta.

Astralis är ganska stora favoriter med all rätt enligt mig. Igår fick man verkligen igång spelet mot Gambit samtidigt som Heroic har haft lätta matcher som gjort att man är 2-1 så här långt. Astralis brukar också dominera denna H2H med 9-2 över senaste året och jag tycker man ska ha goda chanser att vinna även idag!


BOL!
E-Sports

SL I-League – Parlay

  • Datum:
    20 feb 2018
    14:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td