Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Celine Rush – Övriga

Åby lopp 9:

Här väljer vi att spela 10 Celine Rush som vi trodde hårt på senast och som det borde vara dags för denna gång mot ett lättare motstånd. Näst senast blev vi väldigt imponerad av hästen då hon vann enkelt från ledningen via 1.13,5 sista rundan på pigga ben. Senast gick hon bara helt okej som fyra men fick ett tufft slutvarv och kunde inte rå på hästarna som hade fått travat i den främre träffen. Möjligt att hon är bäst i ledningen och att bakspåret är ett minus. Vi räknar dock att det kommer bli rejäl körning från start då många ekipage låter sugna på ledningen. Det kan gå undan värre första 500 och hittar bara Peter Ingves en vettig position borde hon ha toppchans att runda detta gäng under sista rundan. Vi kliver in med 4 units till 3.75 och jobbar in 10 Celine Rush längst ut i banan över upploppet!
Trav

Celine Rush – Övriga

 • Postad:
  22 feb 2018
  19:23
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,75
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  22 feb 2018
  21:15
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2018-02-22 21:36

Efter en fin resa i 2 utv. med attack sista 500 i 3é spår ebbade attacken ut sista 150 metrarna och ekipaget fick nöja sig med en 3é plats. Minus 4 Units och tyvärr måste jag meddela att (Un)LuckySam nu ligger -36,7 Units i februari. Tur att det snart är mars och han kan vända blad och blicka fram emot en nystart och åter visa sin klass... ;-)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här