Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Cloud9 – Renegades

Spel Nr2:

Cloud9 -1.5 maps vs. Renegades @ 2.37 (bet365) ... Insats: 8 Units


Motivering:

Otroligt fina odds på att Majorvinnarna Cloud9 ska kunna vinna denna matchen enkelt vilket jag tycker är mycket troligt.

Cloud9 har verkligen steppat upp till en otroligt hög nivå och ska verkligen klassas som ett av världens bästa lag numera. Förändringarna när man tog in "Rush" och "Tarik" har verkligen varit lyckade.

Man vann Majorn i början av året och man fick då en riktigt tuff väg för att plocka hem titeln då man mötte idel topplag genom hela slutspelet i form av G2, SK och FaZe i respektive runda från kvartsfinal till final.

Man följde upp det med finalförlust i WESG North Amerika mot topplaget SK.

Sedan gick man också till final i cs_summit2 efter att ha gått 6-0 i kartor mot Heroic, SK och Liquid innan man i finalen förlorade mot Liquid som är i toppform.

Senast i Ukraina så hade man återigen en enormt tufft lottning som gjorde att man inte gick speciellt långt. Man vann mot Heroic och VP med 2-0 i båda matcherna men sedan blev det förluster mot världsettan FaZe, världstvåan SK och sedan förlorade man även mot slutsegraren i turneringen mousesports. Gick inte att ha tuffare lottning knappt.

Denna turneringen har väl startat sisådär då man återigen stötte på Liquid som visar sig passa Cloud9 illa vilket gör att man idag har kniven mot strupen och man måste vinna.

Renegades blev ju nyligen av med sin bästa spelare "Naf" som gick till Liquid och har varit med och vunnit med sitt nya lag mot Cloud9. I bästa fall håller Renegades mellannivå och är en klar bit ifrån dom bästa i världen.

Cloud9 har haft väldigt många svåra matcher på slutet vilket gör att man inte radat upp vinster men mot sämre lag har man sällan några större problem.

H2H mellan dessa lagen är 12-4 till fördel för Cloud9. Senast som möttes i en bäst av 3 match så vann Cloud9 2-0 och "Naf" var bästa spelaren för Renegades, han är ju borta nu.

Min gissning på mapvetos är följande:

Cloud9 bannar Nuke -- den spelar man aldrig
Renegades bannar Overpass - den spelar man aldrig
Cloud9 väljer Train/Mirage/Inferno -- Sina 3 bästa maps och det är bara en smaksak vilken man tycker sig passa bäst mot Renegades. Personligen skulle jag valt Train eftersom Renegades är usla på den och man saknar ju en riktig AWP spelare just nu efter att "Naf" lämnat.
Renegades väljer Cache -- det har varit deras go-to map på senare tid
Cloud9 bannar Cobblestone -- eftersom man inte spelar den så ofta
Renegades bannar Train/Inferno --- den kartan som Cloud9 inte valt
Mirage blir eventuell tredje karta eftersom båda lagen gillar att spela den.


Ska vara riktigt stor fördel Cloud9 i denna matchupen och oddsen är riktigt bra enligt mig!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Cloud9 – Renegades

  • Datum:
    28 feb 2018
    15:30
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td