Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Victorious Star – Övriga

Åby lopp 8:

Här väljer vi att spela 5 Victorious Star som vi är inne på leder detta från start till mål. Han återkom senast efter vila men galopperade då direkt bakom bilen. Såg mycket fin ut efter galoppen och Conrad Lugauer var mycket nöjd med hästen. Han är snabb ut och man kommer ladda det som går från start för att nå ledningen. Då det tävlas på Åby finns det open stretch att tillgå och vi tror knappast att någon väljer att svara ledningen. Han har segrat 9 av 12 från ledningen och idag ser uppgiften mycket passande ut. Inte det värsta motståndet och Conrad Lugauer är mycket optimistisk inför kvällens start. Vi kliver in med 4 units till fina 3.65 ggr pengarna. Hela vägen Conny!
Trav

Victorious Star – Övriga

 • Postad:
  08 mar 2018
  18:09
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 3,65
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  08 mar 2018
  20:56
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

paulorozzi 2018-03-08 21:04

Startgalopp och sedan var den dagen förstörd. Minus 4 Units.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här