Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Stromsgodset If – Stabaek

Norsk fotball er endelig i gang igjen!

Nå er det mange år siden sist jeg postet et oddstips på denne siden, men jeg tenkte jeg kunne prøve å gi litt tilbake til siden jeg startet med mine offentlige regnskap og tips hos "back in the days".

Begge lag har vært involvert i mange målrike kamper i pre-season.

Stabæk
Spoiler:

https://i.gyazo.com/980cea00b78d42399bd37c1022690c5e.png


Stabæk har mistet sin mangeårige kaptein og forsvarslegende Morten Morrisbak Skjønsberg, som nå har lagt opp. Så det er mange som lurer på hvordan dette vil ta seg ut i et allerede tynt og urutinert forsvar. Selv om Steinar Strømnes har kommet inn som erstatter fra Strømmen så ser forsvaret tynt ut. En det skal bli spennende å se i Stabæk er tidligere Godset-spiller Martin Rønning Ovenstad, som er hentet inn på lån fra Sturm Graz. Han er nok hentet inn ettersom solide Tortol Lumanza fikk tvunget igjennom en overgang til tyrkisk fotball. Stabæk er helt klart best fremover på banen.

Strømsgodset
Spoiler:

https://i.gyazo.com/f341810e56a93904641a38b409c3f14b.png


Godset har fått inn Aalesunds toppscorer Mostafa Abdellaoue og gjort noen spennende overganger i Herman Stengel, Amahl Pellegrino. I tillegg så har Lars Sætra kommet tilbake etter opphold i Hammarby og sist kinesiske Baoding Rongda. Ut har bare unggutter og benkesliter Patrik Engblom gått så laget ser bedre ut på papiret enn i fjor. Syns laget fortsatt mangler en solid og stabil stopper. Bør kjempe om medaljer.

Begge lag er best fremover på banen og har svakheter bakover. I fjor var det et gjennomsnitt på 3.07 mål i Godsets hjemmekamper, mens det var et gjennomsnitt på 3.13 mål i Stabæks bortekamper i fjor. Vi er tidlig på året og det er meldt overskyet og 1 grad i Drammen på søndag, men kampen spilles på kunstgress og jeg ser grei verdi i dette spillet.
Fotboll

Stromsgodset If – Stabaek

 • Postad:
  06 mar 2018
  16:11
 • Rekare: Fake
 • Spel: ÖVER 2.5
 • Insats: 1,00
 • Odds: 1,80
 • Bolag: SBOBET
 • Datum:
  11 mar 2018
  18:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Norge
 • Liga: Eliteserien
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Fake 2018-03-06 16:21

PSST: Riktig navn er selvsagt Pontus Engblom ikke Patrik. Er det ikke mulig å redigere på "rekar siden"?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td