Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brentford – Cardiff City

Fortsätter dagen med ännu en match från Championship i England. Ikväll spelar Brentford hemma mot ett för dagen starkt Cardiff.
Brentford är inget dåligt lag och har för dagen en 11.e plats i ligan, med 10 omgångar kvar har de absolut chans att kliva upp playoff plats och deras form kurva ser mycket bra ut på de fem senaste har det blivit två förluster och tre vinster, dock ljuger tabellen lite om man tittar närmare så är det ingen av topplagen som de mött vid dessa fem matcher så de är i form och vinner men de är absolut inte i Cardiffs klass. Det som alltid är viktigt att tänka på är att hemmaplan är alltid hemmaplan och ofta när topplag möter lag borta så är ett kryss närma till hands. Tittar man dessutom statiskt så är det fler kryss matcher i veckomatcher i Championship än på helgerna så Brentford har ett bra läge att snuva Cardiff på en trea!

Cardiff ett lag som är absolut bäst hemma och de har ett fantastiskt facit där, nu spelar de borta och även om de är bra så är det lite skillnad hemma och borta i ligorna ute i Europa. De har 3 segrar och två kryss på de 5 senaste matcherna och det ser ju bra ut, dock så är det som med Brentford inget topplag de mött på bortaplan. Cardiff dras dessutom med mycket skador som det ser ut idag är det sex spelare som inte kan starta dagens match.
Nu ska de hänga på Wolves och tre poäng borta är otroligt viktigt för Cardiff.

Jag ser trots allt ett värde i att spela på en 2:a dock gäller det göra ett spel tidigt idag, oddsen sjunker snabbt, de började på 3,57 men just nu är bästa oddset 3,20. Medans jag skrivit denna rek har det blivit en stor förändring i odds. Så bra spel Cardiff seger.
Spela på Betfair och få Se bonus här
Fotboll

Brentford – Cardiff City

  • Datum:
    13 mar 2018
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jonassjoland 2018-03-13 17:30

Tjäna pankan,
ja det är alltid svårt med bortamatcher och som jag skrev varnar jag för x mitt i veckan. Cardiff hade en 3-0 ledning mot Birmingham i helgen och släppte upp den till 3-2 vilket var galet, så jag tror de fick sig en riktigt avhyvling under gårdagens träning för nu är det skarpt läge. Cardiff måste ta tre poäng för att hänga på Wolves och Aston villa som båda vinner ikväll. Det räcker med att det blir 0-1 :-)

packan 2018-03-13 17:22

Livsfarlig! X2 möjligtvis.. Hoppas på 2an!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td