Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens

Columbus och Montreal möts natten till tisdagen, och här väljer jag att gå med det just nu mycket bättre och motiverade laget.

Montreal har absolut inte sett bra ut den senaste tiden, och det beror på en massiv skadelista. Det blir inte bättre av att kaptenen Max Pacioretty skadades i en match förra veckan, och fick utgå.
Skadelistan är som sagt lång, målvakten Corey Price är out, på backsidan är Shea Weber och Victor Mete out, samt David Schlemko och Rinat Valiev frågetecken. På anfallssidan är Ales Hemsky och Max Pacioretty out, Philip Danault och Charles Hudon är frågetecken.
Montreal har också förlorat de senaste 4 matcherna, och är out från slutspelet.

Columbus har steppat upp rejält den senaste tiden, man har vunnit de senaste 4 matcherna, och man måste fortsätta vinna för att verkligen säkra en slutspelsplats, och man borde kunde fixa en seger här mot ett skadedrabbat och omotiverat Montreal. Columbus segrar har också kommit mot bra lag såsom San Jose och Vegas. Offensiven har sett bra ut, man har fått till hela 16 mål i de senaste 4 matcherna.

Columbus har vunnit sina 5 senaste hemmamatcher, man är också 22-11-2 på hemmaplan i år vilket är mycket bra.

Montreal har varit urusla på bortaplan i år, man är bara 9-21-4 denna säsong.

Columbus penalty killing har varit super de senaste matcherna, man har bara släppt till 4 powerplay mål på de senaste 10 matcherna, och endast 1 powerplay mål på de senaste 5 matcherna.

Montreals penalty killing håller inte samma nivå, man har släppt till hela 5 powerplay mål på de senaste tre matcherna, och hela 14 mål.

Det är sådana här matcher som Columbus måste vinna, och med dessa förutsättningar borde man kunna besegra Montreal inatt.

Spela på NordicBet och få Se bonus här
Ishockey

Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens

  • Datum:
    13 mar 2018
    00:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Nikelas 2018-03-12 18:52

Denna match tror jag också på! Bra rekat!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td