Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

Flyers - Golden Knight U 5.5 - 5U x 2.05 @ Bethard

Två bra offensiva lag som möts här men jag anser att det finns värde i underspelet. Lagen har möts en gång tidigare under säsongen där Flyers vann med 4-1 på bortaplan för nästan exakt en månad sen.

Flyers har varit inne i en formsvacka där de förlorade 5 raka matcher innan de senast vann med 2-1 mot Jets. Till deras försvar var det riktigt tufft motstånd under den perioden med bland annat Lightning, Bruins och Panthers som för tillfället spelar riktigt bra på bortaplan samt Penguins hemma. Under sina senaste 5 matcher har man snittat 2.6 mål framåt. Petr Mrazek är confirmed för nattens match och han har blandat och gett sen han kom till Flyers (2.82 GAA och .899 SV% i Flyers tröjan).

Golden Knights har väl förvånat dom flesta den här säsongen men senaste tiden har man inte spelat lika bra som tidigare under säsongen. Har haft ett relativt lätt spelschema senaste 5 matcherna där man gått 3-2-0. Förlusterna har kommit borta mot Blue Jackets och hemma mot Senators. Vinsterna har kommit mot Devils, Red Wings och Sabres, lag de ska köra över om de spelar som tidigare under säsongen. Snittat 2.8 mål framåt senaste 5 matcherna. Mot Sabres senast blev det 2-1 efter OT och det märks att skadelistan är lång. J. Neal, R. Smith står som day-to-day och har missat en del på slutet, dom tillsammans har 46 mål vilket kan förklara varför Golden Knights inte tuggar på som tidigare. I mål är Fleury confirmed. Grym första säsong i Golden Knights och sitter just nu på 24-9-3, 2.16 GAA, .930 SV%.

Tror vi kommer få sen en hård fight här där Flyers kommer försöka bygga vidare på defensiven. De vet att det förlorar om de ger för mycket ytor till Golden Knights och kommer spela tight och disciplinerat bakåt. Golden Knights som inte presterar på samma nivå senaste tiden men ändå spelat bra bakåt. Lägg sen in Fleury som spelat magiskt hela säsongen och Mrazek som ändå visat en bra högsta nivå ett par gånger i Flyers (som senast mot Jets). Det som talar mot spelet är ändå Mrazek, spelar han på sin lägsta nivå kan han lika gärna släppa in 6 mål själv. Men till det här oddset måste jag testa!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Philadelphia Flyers – Vegas Golden Knights

  • Postad:
    12 mar 2018
    19:50
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: UNDER 5.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,05
  • Bethard
  • Datum:
    13 mar 2018
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td