Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Arizona Coyotes – Los Angeles Kings

Coyoytes ligger sist i Western Conferens och i förra matchen mötte man Canucks som ligger näst sist. Coyotes vann med 1-0 efter mål av Oliver Ekman-Larsson, målet kom i powerplay. Coyotes saknar offensiva kvaliteter och är det laget i NHL som gjort minst antal mål. Har de då svårt att göra mål så blir Kings en svår nöt att knäcka. Förra matchen så höll Jonathan Quick i Kings tätt och tog 35 skott. Kings defensiv såg väldigt bra ut mot Canucks senast. Coyotes kommer till matchen utan deras head coach Rick Tocchet som är borta på grund av sjukdom i familjen.

Kings mötte också Canucks i sin senaste match och vann med 3-0. Adrian Kempe har haft det tungt med poängskörden den senaste tiden och inför matchen mot Canucks hade han sex raka matcher utan poäng Kings gjorde en mycket lyckad rockad förra matchen och satte ihop Adrian Kempe med Tyler Toffoli och Tanner Pearson och formationen gjorde två av de tre målen Kings gjorde mot Canucks, Kempe stod för två assists. Ska bli väldigt spännande att se denna kedja spela igen, för inte kan man väl splittra på dem nu?

Det skulle vara en viktig seger för Kings då man har en poäng upp till Stars och bara fyra poäng upp till Wilds på en fjärdeplats. Coyotes har inget att spela för men har på slutet ändå tagit några vinster men det har varit matcher där det varit uddamålsegrar (om man bortser från mål i öppen kasse). Vinsterna har också kommit emot formsvaga lag såsom Canucks (två vinster) och mot Ottawa. Kings har vunnit 10 av 12 matcher mot Coyotes och det senaste mötet krossade Kings stackars Coyotes med 6-0.

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Arizona Coyotes – Los Angeles Kings

  • Datum:
    14 mar 2018
    03:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td