Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Calgary Flames – Edmonton Oilers

Över 6 mål

Det är stora avstånd i Nordamerika och då menar jag geografiskt. Det är 30 mil mellan Edmonton och Calgary men eftersom bägge lagen ligger i samma provins, Alberta, så är det här ett derby. Det är också den känslan som hänger i luften när lagen spelar. Det brukar bli målrika matcher och i de senaste sex matcherna är det endast en match som slutat under sex mål.

Flames torskade mot Islanders senast trots att Islanders hade en lång svit av förluster och skottstatistiken var förkrossande 52-27 till fördel för Flames. Nu låter det som att jag kommer med undanflykter till varför inte Flames vann och det gör jag också då jag rekade en Flames vinst den gången J Men man vinner inga hockeymatcher på bäst skottstatistik. Jag läste en artikel att Flames coach hade gått bananas i omklädningsrummet och skällt ut spelarna efter matchen.

Oilers hade en fin 4-1 vinst mot Wild i sin förra match och Connor McDavid gjorde två mål och har nu gjort fantastiska 33 mål denna säsong. Han är duktig på att assistera också och ligger trea totalt i skytteligan med 84 poäng.

Jag tror på målfest och över 6 mål känns logiskt.Ishockey

Calgary Flames – Edmonton Oilers

 • Datum:
  14 mar
  02:05
 • Sport: Ishockey
 • Land: Internationell
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
 • Testa vår nya chat!
  0 användare online just nu