Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Carolina Hurricanes – Boston Bruins

Bruins ML - 7u x 1.80 @ Bethard

Vill börja med att be om ursäkt att reken släpps sent. Försöker få ut dom innan 22:30 men tyvärr dök annat upp. Hoppas ni som vill rygga hinner ändå!

Tycker det finns värde i Bruins ML i nattens match mot Hurricanes. Bruins hade vunnit 6 raka innan man torska senast med 3-1 mot Blackhawks borta. I den matchen var det Khudobin som stod och i nattens match är det förmodligen Rask i målet (inte confirmed men förvånad om det inte är Rask). Rask har gjort en bra säsong (28-11-4, 2.31 GAA, .918 SV%) även om han lirat lite sämre senast tiden. Bruins är helt klart bättre hemma än borta men man är absolut inte dåliga borta (18-9-4). Tyvärr ett par tunga skador för Bruins då P. Bergeron och C. McAvoy saknas samtidigt som B. Marchand är game time decision. Bruins får däremot tillbaka D. Backes till matchen.

Hurricanes är b2b och förlorade inatt med 6-3 mot Rangers på bortaplan. Jagar en wildcard plats och ligger just nu 7p efter Devils. Man har ett ungt spännande lag men tror tyvärr inte man når slutspelet den här säsongen. 16-12-6 på hemmaplan är en bidragande orsak till detta. Formen är inte heller överdrivet bra då man är 2-3-0 senast matcherna. Ward (19-11-4, 2.7 GAA, .907 SV%)är confirmed för nattens match och han verkar tyvärr ha sett sina bästa dagar. Släppte exempelivs in 2 mål på 2 skott när Hurricanes mötte Bruins och fick gå av efter det tidigare under säsongen, senast blev det 4 mål på 13 skott mot Wild. Inga skador däremot för Hurricanes vilket självklart är positivt.

B2b Hurricanes som förlorat båda tidigare mötena mot Bruins på bortaplan (7-1 samt 4-3) mot ett Bruins som spelar bra för tillfället och är utvilade. Bruins är dessutom det bättre laget på pappret, även utan de som finns på skadelistan. Samtidigt är det skadelistan som kan förstöra för Bruins i matchen. Med lite tur lirar Marchand men även utan honom ska Bruins kunna vinna detta. Spelvärd ner till 1.75 i min bok.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Carolina Hurricanes – Boston Bruins

  • Datum:
    14 mar 2018
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td