Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Minnesota Wild – Colorado Avalanche

Minnesota och Colorado möts i NHL natten till onsdagen, och jag väljer över 6 mål till ett väldigt bra odds.

Colorado kämpar för tillfället om en playoff plats, just nu har man 80 poäng och håller sig nätt och jämnt med i spelet. Det är många lag just nu som aspirerar på playoff platserna. Det kommer dock inte att bli lätt, men man har definitivt chansen.

Minnesota ligger på 85 poäng just, och kämpar också om en playoff plats. Man har varit briljanta hemma i år, hela 24-5-5. Borta är man lite sämre, 15-18 i år. Det är också hemma som Minnesota gör mycket mål.

Dessa lag har mött varandra två gånger detta år, och båda gångerna har Colorado vunnit, första matchen med 7-2, och andra med 7-1. Colorado kan verkligen också göra mål och man har en mycket stark offensiv.

Minnesota hade riktigt dåliga dagar när man förlorade de två matcherna mot Colorado i år. Hemma borde man absolut få till en del mål och deras offensiv har sett bra ut den senaste tiden. Man har gjort minst 4 mål i tre av de fyra senaste matcherna, och på de senaste 10 matcherna har man snittat 3.9 mål. Man har vunnit 10 av de senaste 12 hemmamatcherna mot Colorado.

Colorados offensiv har också sett bra ut, man har snittat 3.6 mål på de senaste 10 matcherna. Man har många offensivt starka spelare i bl.a Nathan MacKinnon, som hittills har gjort 32+49 poäng i år.

Båda dessa lagen har snittat runt 3.5 mål de senaste 10 matcherna, och överlag brukar det bli mycket mål när dessa två lag möts. Målsnittet de senaste 5 mötena har legat på 7.2 mål.

Minnesota är 5-2 över totalen de sju senaste matcherna och Colorado är 5-1 över totalen de sex senaste matcherna. Jag ser ingen förändring här. Till det här oddset som Unibet erbjuder måste jag prova överspelet, och insatsen tillbaka vid exakt 6 mål.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Minnesota Wild – Colorado Avalanche

  • Datum:
    14 mar 2018
    01:30
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td