Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Anton Shipulin

Anton Shipulin topp 3 i sprint @ 4.75 (Marathonbet), insats 4 units (ca 2%)

Blir en kortare rek detta då det närmar sig start och vi har runt 70-80 minuter kvar bara.

Anton Shipulin visar riktigt bra form och kommer från förra veckan med en seger i sprint samt en tredjeplats i masstarten. Om det har att göra med att han ej var med i OS och inte behövde formtoppa dit tycker jag vi ska ha i beräkning men likväl visar han form.

25-9-6-28-4-1 är resultaten i sprint den här säsongen men nu går väger jag in formen väldigt mycket här. Samt ska vi ha tyngd i senaste säsongernas resultat. I sprintcupen har han kommit 2-5-6 (senaste säsongerna) och den här säsongen ligger han trea. Jaktstarten är dock där han presterar bättre, men sprint har han näst bäst resultat i.

Normalt tar ju J T Boe och M Fourcade två pallplatser. Då finns det dessvärre bara en plats kvar och då är 4.75 inte så hett men Boe sköt två bom förra helgen och kom fyra medan Fourcade inte startade. Och även dessa två giganter kan missa. Sett odds på 3.00 som segrare på bägge och tidigare under säsongen stod de oftast i 2.10!

Då det kan hända en del tycker jag vi ska spela Shipulin här. Inte ofta man får 4.75 på en åkare som har bevisad form och generellt placerar sig ofta på pallen. Tolv pallplatser i sprint och totalt 44 stycken. Visserligen på många starter.

Han har 88 i träffprocent och tillhör de snabbare åkarna även om han inte helt utmanar Boe och Fourcade över en hel säsong. Och det finns några till han inte slår äver längre tid men nu är det bevisad form och det krävs 22% eller mer på pallen här för att spelet ska vara bra. De tar jag faktiskt. Men under 4.15 tycker jag inte det är spelvärt längre.

Form före statistik är det som gäller!
Skidskytte

Anton Shipulin

  • Datum:
    15 mar 2018
    14:45
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-15 15:50

Just nu är jag faktiskt inte helt nöjd med det här spelet men jag påverkas nog lite av resultatet av dagens tävling. Ofta håller jag mig borta från låga odds när det gäller vinnare och topp 3 placeringar men nu vägde jag formen högt - den som tydligen var som bortblåst igen. Det gick extremt sakta i spåret, framför allt efter andra skjutningen. En klar missberäkning och antagligen är Shipulin lika besviken som kommer långt utanför topp 10 dessutom.

Bara bita ihop och för de besvikna finns ett dunderspel i nuläget på Anastasia Kuzmina att vinna totala världscupen! Se rek!

Den lite klena trösten är att jag länge var inne på en annan formstark skidskytt - Julian Eberhard - men tyckte oddset på honom var lite för lågt för topp 3. Han kom fyra så det hade varit mer irriterande att missa faktiskt!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td