Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Avangar – pro100

Spel Nr1:

CS:GO - M.Game League

Avangar -1.5 maps vs. pro100 @ 2.75 (bet365) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Mycket CS denna veckan men jag tycker mig finna bäst värde i två matcher från dom lite lägre divisionerna som är lite mer okända för gemene man.

Avangar är ett lag från CIS regionen som fick väldigt värdefull erfarenhet i början av året när man kvalade till majorn och var snubblande nära att ta sig hela vägen dit men OT förlust i den 5:e och avgörande matchen mot topplaget Liquid gjorde att man åkte ut på målsnöret.

Ganska givet så blir det en sämre period direkt efter en sån ganska stor besvikelse för laget men nu är det bortglömt och formen är riktigt stark för stunden. Under den senaste veckan har man spelar 9 kartor och vunnit 8 av dom.

pro100 är också ett lag från CIS regionen som dock aldrig varit i närheten av Avangars högsta nivå när dom var nära att ta sig till Majorn.

Faktum är att dessa lagen mötts ganska ofta, hela 9 möten under senaste 7 månaderna och det är Avangar som dominerat med 8 vinster på dessa 9 kartorna. Det har inte heller varit speciellt jämnt i majoriteten av matcherna, round differcens är 141-86 till Avangars fördel så man kan säga att snittscoren är 16-9 till Avangar vilket är ganska klara siffror.

Mapvetoprocessen blir mycket troligt ungefär likadan som senast man möttes i en bäst av 3 vilket var i oktober.

Avangar spelar inte Nuke så den bannar man direkt.

pro100 spelar inte Train så den bannar man direkt.

Avangar bör välja Cache för den är man starka på men pro100 har det som sin sämsta karta av dom 6 man spelar.

pro100 spelar Mirage och Overpass mest men det är också Avangars bästa kartor så det är troligt att pro100 försöker välja en karta som passar Avangar sämre vilket då blir Cobblestone men senast lagen möttes där så vann Avangar.

Overpass eller Mirage bör bli eventuell tredje map om det går så långt, oklart exakt hur dom väljer bort andra bannrundan för då är det bara kartor kvar som båda lagen gillar och spela och det är mer känsla och dagsform som styr dessa valen


Avangar ligger normalt på en nivå högre än pro100 och när man då också varit klart dominanta i H2H när man mötts senaste ca 6-7 månaderna så ser jag ingen anledning till att oddsen ska vara så här pass jämna i denna matchen.

BOL!
Spela på Bet365 och få Upp till 1000 kr i spelkrediter
E-Sports

Avangar – pro100

  • Datum:
    15 mar 2018
    15:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här