Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Imperial – GoodJob

Spel Nr2:

CS:GO - Hellcase Cup 7

Imperial -1.5 maps vs. GoodJob @ 1.83 (bet365) ... Insats: 8 Units


Motivering:

Här ska det råda ren och skär klasskillnad vilket vi också såg när lagen möttes så sent som igår och Imperial vann med förkrossande 16-5 och chansen att vi får se en radikal förändring idag är enligt mig minimal.

Imperial kommer in här med god form då man har 6 raka vinster senaste dagarna där motståndet har varit tuffare än dagens i dom flesta matcherna. I laget har man en del spelare som bevisat sig starka för den här nivån av CS då man har "AcilioN" och "TENZKI" som grundpelare i laget sen har man fyllt på med unga supertalanger i form av "nexa", "EspiranTo" och "nukkye" som alla 3 levererar på en ruskigt hög nivå och bara väntar på chanser att kliva upp till bättre lag.

GoodJob är ett lag med 5 stycken spelare från Vitryssland som egentligen alla är totalt okända inom den professionella CS världen. Ingen har heller lyckats göra något större avtryck under den tiden man spelat tillsammans och man är ganska långt ifrån Imperials nivå normalt sett.

Lagen har mötts 2 gånger, igår vann Imperial med 16-5 och i december så vann Imperial (då under annat namn) lika enkelt med 16-6.

Mapvetos kommer egentligen inte spela så stor roll eftersom det är klasskillnad och Imperial är storfavoriter oavsett vilka maps som spelas. I en bäst av 3 match kan det dock inte bli någon fara för det bättre laget då man kan styra så man får kartor som funkar bra att spela.

Imperial spelar inte Nuke så den åker direkt

GoodJob spelar inte Train så den åker direkt

Imperial kan sen välja vad man vill av dom 5 kartorna som är kvar och det är såklart svårt att veta hur dom resonerar. Det blev 16-5 igår på Mirage vilket är kartan som båda lagen spelar mest och man kan väl enkelt ta den igen för att känslan är god där.

GoodJob spelar Mirage och Inferno mest men det är också dom två kartorna som Imperial är bäst på så det är lite av ett mardrömsscenario här. Tar man någon annan karta så är man helt plötsligt på mark där man sällan vinner men Imperial är fortsatt bra på dom kartorna. Således borde GoodJob gå för en karta som man själva är bekväm på iaf för att ha en liten chans.

Imperial tar bort Cache, den kartan man spelar minst av dom 6 man spelar även om man spelar alla nästan lika mycket

GoodJob tar bort Cobblestone för det är kartan man är sämst på av dom man spelar

Overpass blir eventuell tredje map


GoodJob kan inte hitta en karta där man ökar sina chanser eftersom dom två kartorna man spelar mest är Inferno och Mirage vilka också är Imperials bästa två kartor.

När det sedan råder stor klasskillnad i grunden vilket vi tydligt sett i H2H, 16-5 och 16-6, så bedömer jag att Imperials chanser att vinna denna matchen enkelt är betydligt större än oddsen indikerar!

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Imperial – GoodJob

  • Datum:
    15 mar 2018
    20:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td