Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Juliya Dzhyma – Veronika Vitkova

H2H Julia Dzhyma - Veronika Vitkova @ 2.10 (Bet777), insats 8 units (ca 4%)

Jag börjar med att säga att oddsen är felvända. Tycker Vitkova ska vara favorit mellan dessa två under rådande förhållande. Så alla odds över 2.00 här har bra spelvärde och jag tror vi kan gå ner till 1.90 dessutom och ha ett marginellt värde kvar.


Vad talar då för att Vitkova ska vara favorit?

Hon ligger tvåa (215p) i sprintcupen den här säsongen. Dzhyma ligger 14e (126p) men har missat en sprinttävling. I den totala världscupen skiljer det 88 poäng så det är ungefär samma avstånd!

Vitkovas världscup-placeringar i sprint den här säsongen är följande, 8-19-16-3-3-6 samt har hon ett brons i sprint från OS. Detta medan Dzhyma har 3-20-27-42-DNS-4 och ej heller tävlade i sprint under OS.

Så när de mötts tidigare den här säsongen i sprint så är det 3-2 till Vitkova. Tjeckiskan slåss även för att vinna sprintcupen, om det nu är en fördel eller nackdel är ju alltid svårt att sia om men hennes placeringar är överlag stabila.


Vem visar upp bäst form mellan dessa?

Bägge tjejerna visar på bra form efter OS då de placerade sig topp 6 i Kontiolahti förra helgen. I masstarten så kom dock Dzhyma på 14e (2 bom) medan Vitkova blev 20e (4 bom). Men räknar vi även med OS och strax innan där så är det fördel tjeckiskan i form, framför allt resultaten i sprint!

Men nu är det sprint och inte masstart, bara tio skott ska avfyras och att inte gå på den som presterat bäst hittills under säsongen tycker jag blir felaktigt. Dock knapp fördel statistiskt vad gäller skyttet till ukrainskan medan de är hyfsat lika vad gäller skidåkningen men jag väljer att likväl värdera upp den här säsongens resultat i sprintcupen före ren statistik i skytte kontra åkning!


Hur har det gått mellan dessa i sprintcupen de senaste åren?

Utan att gå igenom varje tävling för sig så har Vitkova kommit före Dzhyma i tre av de fyra senaste årens sprintcup. Åldersmässigt skiljer det två år mellan dem. 29 respektive 27 år och det är inget vi heller behöver väga in, varken vad gäller erfarenhet eller annat!

För den som tvekar ännu så stöttar Marathonbet mig åtminstone om vi tittar på oddsen för att vinna tävlingen. Vitkova 31.00 medan Dzhyma har 51.00.
Skidskytte

Juliya Dzhyma – Veronika Vitkova

  • Postad:
    14 mar 2018
    19:05
  • Rekare: AmaerildeRimfrost
  • Spel: 2
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,10
  • Info: H2H i damernas sprint
  • Bolag: Bet777
  • Datum:
    15 mar 2018
    12:00
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

robfri 2018-03-16 12:59

Måste säga. Dina rekar är grymma ! Har noll koll själv här, men riktigt intressant att läsa dina analyser. Alla som håller på med betting vet att det är ett maraton. Övertygad att du kommer lyckas med tiden !

Kämpa på så kämpar jag på med travet Iaf, återigen, bra analyser & grymt skrivet !

// rofri

AmaerildeRimfrost 2018-03-15 13:03

Dessvärre blev det helt fel här och formmässigt var det större skillnad än jag hade kunnat ana, men så är det ibland. Det fick ju även till följd att topp 3 på Vikova inte heller gick in men ni som läste lite djupare kunde se att av fyra spel så lämnade jag rekar på tre - det fjärde till 20 i odds satt. Tråkigt jag inte valde henne men såg ett bättre värde i Vitkova och som rekar försöker jag lägga upp det med bäst värde i skidskyttet och inte allt med marginellt värde.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td