Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New York Rangers – Pittsburgh Penguins

Över 6 mål

New York Rangers har trots att man värvat bort en del klasspelare vaknat till och fått till ett riktigt bra offensivt spel och målskyttet har lossnat. Rangers kommer att ha den ryska målvakten Alexander Georgiyev i mål inatt. Det gick bra för honom i förra matchen men tror att Rangers experimenterar lite nu och försöker matcha in lite yngre spelare. Han ser stabil ut den unge ryske målvakten men min erfarenhet säger att dom har svårare att vara jämna. Sen möter han ett Pittsburgh som har en hel del snipers.

Vesey gjorde sitt första hattrick i karriären i matchen mot Carolina som Rangers vann med 6-3, Zuccarello gjorde två. Faktum är att Rangers sköt ”bara” 23 skott mot mål men gjorde hela 6 mål ändå. Det är ett väldigt effektivt skytte. Ska dock tilläggas att två mål gjordes i öppen kasse.

Pittsburgh har gjort en hel del mål på slutet. Men också släppt in en del. Dom har spelat många matcher där dom gått över 6 mål. Penguins har Malkin som gjort flest mål i NHL men även Kessel och Crosby kan leverera poäng och mål. Jag tror Pittsburgh vinner ikväll och var inne ett tag på att spela dom men är ändå lite rädd för Rangers. Jag tycker inte Penguins defensiv har varit bra på slutet och får Rangers in ett par puckar så vet jag inte om Pittsburgh är laget att ta igen det.

På de tio senaste matcherna är det två matcher som det blivit 5 mål på och resten är över 5 mål.
Ishockey

New York Rangers – Pittsburgh Penguins

  • Datum:
    15 mar 2018
    01:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td