Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Veronika Vitkova

Veronika Vitkova topp 3 sprint @ 21.00 (Bet365), insats 3 units (ca 1.5%)

Jag vet att detta inte är ett spel som sitter varje dag men jag kan inte blunda och låta bli att även göra en rek på det här spelet trots att jag redan har två tidigare rekar i sprinttävlingen. Det kan även komma fler då det brukar finnas mycket på smörgåsbordet. Det enda negativa är ju att om Veronika Vitkova nu klappar igenom är risken att två spel faller! Och lägg inte alla ägg i samma korg men det krävs mycket mer för att det ska vara fallet.


Tidigare placeringar inom sprint

Nedan går vi igenom placeringarna för Veronika Vitkova tidigare under den här säsongen samt tittar på hennes resultat i sprint de tre föregående säsongerna.

I år har hon alltså 8-19-16-3-3-6 samt en tredjeplats i OS.
2016/2017 har hon 35-30-16-21-53-32-5 och 68a i VM.
2015/2016 har hon 14-32-4-9-8-15-10 samt position 7 i VM.
2014/2015 har hon 2-30-15-1-8-13-3-21-4 samt 15e i VM

Det vi kan utläsa här är att det inte normalt duggar tätt med topplaceringar men för tre säsonger sen blev det tre pallplatser på tio försök och i år har hon tre pallplatser på sju försök. De två säsonger där mellan har varit lite trögare, framför allt föregående.

Jag vill också nämna att när tävlingarna har avgjorts i Oslo på Holmenkollen har hennes placeringar varit 21 (14/15), 7 (VM 15/16) och senast 5 (16/17). Så topplacering förra säsongen här trots en usel säsong i stort. Det tar vi till oss även om det inte ska ha för stor inverkan. Faktum är har hon presterat bra överlag även i de andra disciplinerna de senaste säsongerna när det varit i Norge tävlingarna avgjorts.


Har vi värde på spelet?

Dum fråga eftersom det är klart vi har värde ifall det läggs upp som en rek här. Så lyssna och haussa upp det hela så får vi se hur det avgörs imorgon.

Hela tre pallplatser den här säsongen och vi får 21.00 i odds! Jag kan inte tycka annat än att det är ett mycket fint spel. Sex topp 3 i de senaste 33 sprinttävlingar i världscup eller mästerskap. Det är alltså drygt 18% och skulle detta vara normalutfallet skulle oddset vara 5.50.

Hon visar dock att det inte är en enstaka gång hon placerar sig högt och när vi får nästan fyra gånger högre odds än vad det borde vara om vi tittar på de fyra senaste säsongerna så måste vi spela! Det blir 3 units just för att det kanske bara är var tionde gång spelet sitter! Svårt att säga en exakt procentsats, men klart bättre än en på 20 åtminstone!


Form

Det blev en sjätteplats förra helgen i sprint samt en 20e plats i masstarten. Felfritt skytte i sprinten med tre åkare framför sig med bom. Fyra bom i masstarten. Så långt ifrån formtopp och det är väl det mest negativa plus att den totala världscupen är jämn och det endast återstår fem deltävlingar där flera andra fokuserar på höga placeringar.


Övrigt

Totalt har hon 1 vinst, 2 andraplatser och 4 tredjeplatser i sprint. I övriga tävlingar kan hon lägga till 2 andraplatser och 4 tredjeplatser. Så hon har erfarenhet från att komma topp 3 som vi även kan läsa ovan.

Hennes startnummer är 5 och jag vet inte om det är en fördel eller nackdel. En minut tidigare startar Laura Dahlmeier som kan vara ett riktmärke för Vitkova hur det går!

Hon har 82% i liggande samt 85% i stående skyttet den här säsongen samt är hon i normalfallet klart över medel vad gäller skidåkningen!

Information ifall någon toppåkare saknats tar jag dock inte hänsyn till i tidigare lopp. I OS vet vi att de bästa var med åtminstone! Men spelet sitter inte varannan gång och blir det förlust nu är det normalutfallet!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Skidskytte

Veronika Vitkova

  • Datum:
    15 mar 2018
    12:00
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-15 12:57

Dessvärre hade inte Vitkova en av de bättre dagarna och inte ens vid felfritt skytte hade det blivit pallplacering. Hon slutar elva som det verkar, även om någon enstaka kan placera sig högre av de som ej är i mål.

Det positiva är att de som även följde min speldagbok där jag fördjupar mina tankar eller bara nämner bra spel innan jag gör om det till rekar kunde se att jag även nämnde Juliya Dzhyma som topp 3 till 20.00 i odds och där satt faktiskt det spelet. Tråkigt jag inte valde det spelet som rek också, men så är det ibland! Går inte lägga upp allt inför samma tävling, det blir för mycket då!

Nya tag!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td