Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vinstmarginal 7.0-24.9 sekunder

Segermarginal 7.0-24.9 sekunder @ 2.00 (Unibet), insats 8 units (ca 4%)

Observera att det här spelet läggs på tre olika spel, alla till 6.00 i odds men det blir som ett spel till 2.00 i odds, därför bokför och lägger jag det som en rek på det här sättet!


Slump eller skicklighet att avgöra segermarginalen?

Många menar att sådant här mest är slump och jag kan till stor del hålla med! Åtminstone i en enstaka tävling, men över ett längre perspektiv går det att se ett mönster. Men det finns även saker som påverkar ifall det ökar eller minskar möjligheten till små eller stora avstånd. Bl a kan ett blåsigt väder tyda på att det kommer bli större avstånd då det kan bli någon enstaka av de bra skidåkarna som skjuter fullt (trots de svåra förhållanden) och direkt får ett bra försprång.

Nu börjar det dra ihop sig i den totala världscupen samt de olika sprint- masstart- och distanscuperna. Det borde bli lite extra mjölksyra och svett för att plocka enstaka tiondelar och sekunder (dvs ev placeringar) på slutet. Samtidigt kommer de tidiga åkarna gå för fullt också så det är svårt att sia om hur stor betydelse slutskedet av världscupen har. Jag tror dock inte den för något negativt med sig!


Ren statistik detta och förra året

Jag kommer enbart fokusera på segermarginalerna i damernas sprinttävlingar i världscupen den här och två föregående säsonger! Tidigare tävlingar inom samma disciplin är ju av intresse men alla övriga tävlingar bidrar inte med något intressant alls!

2017/2018 - 15.2, 22.1, 33.9, 35.4, 12.0, 0.5 samt 24.2 i OS
2016/2017 - 11.4, 3.5, 4.3, 21.3, 22.0, 8.4, 18.3, 7.9 samt 4.0 i VM
2015/2016 - 15.0, 15.1, 1.1, 0.3, 8.0, 7.5, 17.8, 3.1 samt 15.0 i VM

Det betyder att av de senaste 25 tävlingarna i världscupen och mästerskap så har 60% varit i tidsintervallet ovan som spelet är lagt i. Jag vet att det är ett litet sample men samtidigt går utrustning och annat framåt och att titta på resultat för långt bak skulle inte väga lika tungt i värderingen. Nu är det möjligt att det både skulle gynna och missgynna vår uträkning men jag har inte ens studerat tidigare års differenser inom sprint.

Jag vet inte varför bolagen går ifrån det statistiska så mycket vad gäller oddsen här. Det är inte likt dem men de har nog lika svårt som gemene man att se in i framtiden vad en segermarginal ska bli! I år har vi ju 4-3 i favör till oss! Så länge ingen ändring sker skulle jag fortsätta lägga det här spelet till detta oddset!


Så jag litar till 100% på statistiken här (vilket man aldrig ska göra så klart...) men intervallet känns rätt tillräckligt stort för att vi ska ha mer än 50% chans att pricka rätt! Jag lägger som ovan sagt 8 units, dvs runt 4% av kassan på det här! Kanske lite mycket ifall vi ska vara kritiska och det är ett spel vad gäller segermarginal! Dock är det sällan jag lägger en låg insats på spel runt slantsinglingar.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Skidskytte

Vinstmarginal 7.0-24.9 sekunder

  • Datum:
    15 mar 2018
    12:00
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-15 13:00

Statistiken vann och segermarginalen blev 8.9 sekunder vilket var tacksamt. Hurra för oss som spelade detta!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td