Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Creighton Bluejays – Kansas State Wildcats

Jag väljer att spela Creighton -1 i kvällens NCAAB match mot Kansas State. Spelet finns just nu till oddset 2.01 på Pinnacle.

Creighton på hemmaplan är mycket svårslagna, man är ett av ligans absolut bästa hemmalag, och jag ser att Kansas State måste få till en riktigt bra match för att vinna här. Kansas State har dessutom en skada på Dean Wade, vilket betyder ett stort avbräck ifall han inte spelar. Och spelar han så är han inte hundra.

Ser man på båda lagens spelstilar, så är dom ganska olika. Creghton gillar att pusha upp tempot och dirigera matcherna, medan Kansas State gillar försvarsspel mera. Här ser jag att K.State kommer få mycket svårt att sakta ner Creightons massiva anfallsspel. Hemmaplansfördelen här tycker jag är mycket stor för Creighton.

En annan stor fördel här är coachen. Creghtons coach är väldigt mycket bättre än K.States coach. Bluejays är så mycket bättre coachade än K.State, och så har det varit länge.

Om man ser på Kansas State och deras resultat de senaste tre veckorna har det absolut inte sett bra ut. Man förlorade mot Oklahoma med hela 11 poäng, därtill förlorade man också mot Texas Tech med så mycket som 19 poäng. Man kunde nätt och jämnt vinna mot TCU på övertid. Och då skall det också tilläggas att TCU var usla i den matchen. Senast förlorade man mot Kansas med 16 poäng. Allt annat än imponerande alltså!

Creighton har en tendens att vinna stora matcher. Till exempel så slog man suveräna Villanova för ett tag sen, vilket var mycket imponerande. Säsongen har väl varit upp och ner stundtals, men ju längre säsongen lidit, desto bättre har man blivit i guardspelet, och coachingen håller också hög nivå. Creighton har också flera spelare som skjuter 3-poängare på en hög nivå, och lägg då till att K.State har uselt guardspel.

Creighton har fördelar i de allra flesta statistiska kategorier. Hemma snittar man 88.63 poäng, medan K.State snittar 72.17 borta. Creightons fieldgoal% ligger på 52.34, medan K.State har 48.83. Creighton har också bättre threepoint%, 38.97 mot K.States 34.10.

En annan mycket viktig faktor är Creightons mycket bättre rebounding. Man har 38.16 rebounds på hemmaplan mot K.States 28 på bortaplan. Väldigt stor skillnad där. På den defensiva sidan har Creighton ungefär lika stora fördelar som på den offensiva sidan.

Jag ser absolut att Kansas State måste lyckas till 100% för att ha en chans här, och med deras bästa spelare osäker tror jag man får det hett om öronen ikväll.
Basket

Creighton Bluejays – Kansas State Wildcats

  • Postad:
    16 mar 2018
    16:45
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 1 -1
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,01
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 mar 2018
    23:50
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td