Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Godsent – MAX

Spel Nr1+2:

Karta 1 = Godsent -6.5 rundor vs. MAX @ 2.00 (bet365) ... Insats: 7 Units

Karta 2 = Godsent -6.5 rundor vs. MAX @ 2.00 (bet365) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Jag kommer försöka ta till vara på det faktum att laget "MAX" är framme till dom här matcherna trots att man inte förtjänar det alls.

I Kina finns det pengar och man vill att e-sporten ska växa där precis som den också gör. För att maximera intresset så anordnar man en storturnering med hela 1.5 miljoner dollar i prispotten vilket är den högsta prissumman på hela året.

Turneringen är lite av ett VM då spelarna i varje lag måste komma från samma land vilket gör att vissa av dom vanliga lagen som är i världtoppen inte kan delta eftersom dom har spelare med olika nationaliteter i sina lag.

Vissa bra spelare har gått ihop med sina landsmän och spelar under sitt lands flagga för att delta, Belgien är ett av dessa, Ryssland ett annat.

Vilka är laget "MAX" då och varför är dom här?

Främsta anledningen är såklart att Kina som arrangerar turneringen vill ha med många Kinesiska lag för det är såklart intressant för hemmapubliken. Kina har några bra lag som dock ändå är långt långt ifrån europeisk toppnivå, MAX är inte ett av dom bra ens i Kina.

MAX är rankade på 275:e plats i världen vilket är klart sämst av alla lag som deltar i denna turneringen och klassen är ruskigt låg på dessa spelarna.

Turneringen går till som så att man spelade först ett gruppspel där det fanns 8 grupper och top2 i varje grupp gick vidare till andra rundan vilket är ännu ett gruppspel och det är där vi är nu.

MAX hade sån tur så att hela 2 lag ur deras grupp inte ens kom till spel vilket innebar att man trots 1 förlust i sin enda gruppspelsmatch i första rundan så gick man vidare till andra rundan som 2:a i gruppen.

Det innebär nu att MAX hamnat i en grupp med 3 vinnarlag som alla är på flera nivåer högre än dom själva.

MAX hade solklart åkt ut i första gruppspelsrundan och det mot klena motståndare eftersom man är kanske hela turneringens sämsta lag.

Nu har man snubblat sig vidare till andra rundan tack vare lag som inte kom till spel och det gör att det kan bli en jobbig dag för laget nu.

Jag tror inte MAX kommer ha ens i närheten av en chans i sina matcher här!


Godsent ska tillsammans med fnatic försvara våra svenska färger borta i Kina och båda lagen har så här långt gjort det väldigt bra.

Godsent gick också rent under första gruppspelsrundan där man vann samtliga 3 matcher med 16-1, 16-14 och 16-8.

16-1 segern var mot ett asiatiskt lag som ändå ligger mer än 100 platser högre på världsrankingen är denna motståndaren.

Sista matchen var mot tuffa Ago men där vann man också komfortabelt.

Godsent har en nivå som är långt mycket högre än alla asiatiska lag och man ska med enkelhet kunna dominera mot ett så här pass klent lag.

Fördel också att Godsent i matchen innan kommer möta topplaget Cloud9 vilket gör att man kommer vara uppe i matchtempo på hög nivå och spelar man bara i närheten av nivån som kommer vara mot Cloud9 så viner man med 10+ rundor mot Max på båda kartorna.

BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Godsent – MAX

  • Datum:
    16 mar 2018
    08:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td