Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Los Angeles Kings – Detroit Red Wings

Kings -1.5 – 8u x 2.36 @ Marathonbet

Slutspelsplatsen är allt annat än klar för Kings som för tillfället ligger på 82 poäng precis som Ducks men har sista platsen i Pacific pga en match mindre spelad. Ducks däremot ligger precis utanför en wildcard plats av samma anledning. Med andra ord är det en riktigt viktig match här för Kings. På hemmaplan är man den här säsongen 18-13-3. Den senaste tiden har däremot varit en berg och dalbana, ena sekunden ser man ut som ett lag som kan gå riktigt långt i slutspelet för att nästa match inte ens förtjäna en plats där. 2-2-1 är resultatraden senaste fem. 3-2-0 senaste fem hemma och faktum är att man vunnit med minst två mål i alla vinsterna. Quick (27-24-2, 2.44 GAA, .922 SV%) vaktar troligen kassen men är inte confirmed än. Hans spel har precis som lagets varit upp och ner senaste tiden. Inga skador att rapportera.

Red Wings har nu torskat 7 raka matcher och lirar inte bra för tillfället. 13-18-3 på bortaplan den här säsongen och inte vunnit någon av sina fem senaste borta, visst mot bra motstånd men det möter dem ikväll också. I mål är Coreau (0-1-0, 5.12 GAA, .865 SV%) confirmed. Nu har han inte lirat så mycket den här säsongen så går inte att lita helt på siffrorna men det finns en anledning till varför han inte lirat, han är inte tillräckligt bra. Visst alla kan överprestera ibland men hans normala nivå är för tillfället för låg för NHL. Skadelistan är väl det enda positiva i Red Wings för tillfället J. Franzen och F. Nielsen hittas där.

Motivation slår klass brukar man säga, här är det både motivation och klass på samma sida. Kings borde fått en rejäl utskällning angående deras ojämna spel på slutet och jag tror de kommer skärpa till sig nu och hitta tillbaka till sin identitet. Ett hårt arbetande lag som är extremt jobbigt att möta och extremt disciplinerade överallt på isen. En stabil 3-0 eller 4-1 seger är vad jag väntar mig här. Kan även tilläggas att senast lagen möttes i Detroit vann Kings med 4-1. Spelvärd ner till 2.25 i min bok.
Ishockey

Los Angeles Kings – Detroit Red Wings

  • Postad:
    15 mar 2018
    22:16
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 2,36
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    16 mar 2018
    03:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td