Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Michigan Wolverines – Montana Grizzlies

Jag väljer igen ett överspel, denna gång från NCAAB basketball. Jag hittar just nu inget högre odds än 1.91, som finns t.ex på Pinnacle.

När jag tittar på denna totalen, och sedan jämför med hur dessa två lag spelat den senaste tiden och deras spelstilar, så tycker jag att den är aningen låg. Detta är första rundan i Men´s Basketball Championship.

Montana har gjort en bra säsong i Big Ten, och inatt är man massiv underdog mot Michigan. Michigan har en väldigt stark offensiv, och det är främst där deras styrka ligger. Jag ser dock denna match bli aningen jämnare än vad bolagen vill få det till. Just nu ligger linan på Michigan -10.

En sak som får mig att välja överspelet här är det faktum att Michigan har haft ett uppehåll sedan 4 mars, dvs 11 dagar, och jag anar att man är aningen rostiga i denna match. Det kan leda till att allt inte sitter direkt, och defensiven kan ofta bli lidande. Då tror jag också att matchen blir jämnare, och att det i slutet kan bli mycket foulande som gör att vi går över denna relativt låga totalen.

Michigan snittar 74.79 poäng på hemmaplan, medan man släpper till ca 60 poäng i snitt. Montana snittar 73.53 poäng borta medan man släpper till 70.60 poäng.

Michigan har de senaste 5 matcherna snittat 77.80 poäng, medan man släppt till 64.60 poäng. Montana har de 5 senaste matcherna snittat 81.40 poäng medan man har släppt till 70.40 poäng.

Field goal%, threepoint% och free throw% har legat på en hyfsad nivå för båda lagen. Överspelet känns väldigt bra här, då Montana har en väldigt stark offensiv, och då jag tror matchen blir mycket jämn här. Montana anfaller mycket kraftigt och får många putbacks.

Montana är 5-2 över totalen de senaste 7 matcherna, medan Michigan är 5-0-2 över totalen de senaste 7 matcherna. Jag tror att det är fullt möjligt att denna match går upp emot 145 poäng.
Basket

Michigan Wolverines – Montana Grizzlies

  • Postad:
    15 mar 2018
    17:17
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 135
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    16 mar 2018
    02:50
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td