Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Parlay – WESG

Spel Nr1:

Belgium -1.5 maps vs. MAX @ 1.44
Godsent -1.5 maps vs. MAX @ 1.30
Cloud9 -1.5 maps vs. MAX @ 1.20

Totalt odds: 2.25 @ bet365

Insats: 9 Units


Motivering:

Det ska mycket till om "MAX" ens ska vara i närheten av att vinna en karta mot sånt här motstånd och oddsen blir faktiskt väldigt bra på att dom här lagen vinner 2-0 i sina matcher.

Det blir också viktigare att vinna 2-0 för lagen eftersom det är bäst av 2. Skulle man förlora en karta så får man en oavgjord till tabellen vilket kan bli kostsamt. För att få seger måste man vinna båda kartorna och det ska dom här lagen göra enkelt mot MAX.

Normalt är det ju bäst av 3 vilket gör att om man vinner 2-1 så är det ändå ok. Nu är det inte ok att förlora map för då tappar man poäng i tabellen.

Skriver inget mer än så utan mer info om respektive match, för turneringen som helhet och för lagen finns i rekarna jag redan skrivit och lagt ut.

Rek: Belgien - MAX

Rek: Godsent - MAX

Rek: Cloud9 - MAX


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
E-Sports

Parlay – WESG

  • Datum:
    16 mar 2018
    04:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td