Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

Blue Jackets ML – 6u x 2.10 @ Bethard

Maple Leafs vinner med 6-5 efter straffar så förlust på båda spelen och -12 u. Grym upphämtning av Stars som låg under med 2-0 o vände det till 4-2 efter två spelade perioder. Tycker faktiskt Stars förtjänade segern här men världen är inte rättvis. Andersen gick av med skada också, verkar inte vara något allvarligt då han kunde lira ett tag efter men värt att hålla ett öga på.

Reken
Nya tag idag och tycker det är ett riktigt fint odds på Blue Jackets borta mot Flyers i nattens match. Sanslöst viktig match för båda lagen då det bara skiljer två poäng mellan lagen till Flyers fördel som just nu har sista slutspelsplatsen i Metropolitan division, Blue Jackets sitter på sista Wildcard platsen. Lagen har mötts tre gånger tidigare under säsongen, två vinster för Flyers och en för Blue Jackets. Alla matcherna har slutat 2-1.

Flyers var det laget som låg på senast mot Golden Knights men fick inte pucken förbi Fleury som storspelade och förlorade efter en relativt bra match från deras sida. Detta har varit ett problem för Flyers senaste tiden då man lirat rätt bra men inte lyckas vinna matcherna ändå (1-4-0). Hemma är man 17-12-6 men bara 2-3-0 den senaste tiden. Senaste fem matcherna har man bara snittat 1.8 mål framåt samtidigt som man släppt in 3.2 mål i snitt. Mrazek (12-11-4, 2.88 GAA, .906 SV%) är confirmed den här matchen också och som jag skrev i förra reken där Flyers var inblandad så har han bladat bra och dåliga prestationer sen han kom till Flyers. Såg ok ut mot Golden Knights senast men inte mer, ett par riktiga misstag och han ska vara glad att Flyers styrde så stora del av matchen annars hade han nog släppt in ett par mål till. C. McDonald missar nattens match och J. Oduya samt R. Haag är listade som day-to-day.

Visst Blue Jackets är inte överdrivet bra på bortaplan då man har ett record på 14-17-3 den här säsongen och bara 2-3-0 senaste fem på bortaplan, där en av förlusterna kom mot just Flyers. Men senaste bortamatchen vann man med 4-2 mot Sharks vilket inte är helt lätt och efter det har man nu vunnit fyra raka hemma och har därför ett perfekt 5-0-0 senaste tiden! Under den perioden har man snittat 4.2 mål framåt och 2.2 bakåt. Bobrovsky (30-21-5, 2.42 GAA, .921 SV%) är confirmed till nattens match och han har en bra säsong bakom sig, även om han inte riktigt nått upp till sin högsta nivå. På skadelistan finns det ett par spelare som är day-to-day inför nattens fight. R. Murray och S. Jones är rätt tunga avbräck där. S. Jones fick gå av senast mot Canadiens och efter det tappade Blue Jackets mycket av sitt spel.

Precis som tidigare match mellan dessa lag den här säsongen förväntar jag mig att vi får se en jämn och hård match med en hel del fysiskt spel. Även om Blue Jackets inte är överdrivet bra på bortaplan tror jag de kommer rida vidare på självförtroendet, deras win streak började ändå på bortaplan även om fyra av matcherna har spelats hemma. Det som talar mot är just att man tappade matchen senast efter att S. Jones gick ut men nu har de fått lite tid på sig att anpassa sig efter det ifall han missar nattens match. I en på förhand såhär jämn match anser jag att det är riktigt bra att få 2.10 på Blue Jackets och måste därför testa. Funderade även på underspelet ett tag men tycker inte det finns nå värde till det oddset. Spelvärd ner till 2.0 enligt mig.
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Philadelphia Flyers – Columbus Blue Jackets

  • Datum:
    16 mar 2018
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td