Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: XPC – LPSP

Spel Nr2:

CS:GO - GameAgents Cup

XPC -1.5 maps vs. LSPS @ 2.57 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Det mixade europeiska laget XPC har visat fin form på slutet med 8 vinster på sina 9 senast spelade kartor och många av dom matcherna har varit mot motstånd som är bättre än dagens motståndare.

LPSP är ett lag bestående av danskar som kommer in med klen form här i form av 3 raka förluster och jag tror man får mycket svårt att vända den trenden mot ett formtoppat XPC som normalt har en högre nivå.

Även här är mapvetos ganska svårt men XPC spelar inte Nuke så den bör väljas bort medans LPSP spelar inte Cache så den tas väl bort för dom.

Train eller Inferno bör väljas av XPC.

Cobblestone väljs säkert av LPSP.

Två lag i helt olika form där jag håller XPC som det bättre vilket gör att jag anser att dessa oddsen är tillräckligt bra för en medelinsats!

BOL!
E-Sports

XPC – LPSP

  • Datum:
    16 mar 2018
    20:00
  • Sport: E-Sports
  • Land: Europa
  • Liga: Counter Strike
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td