Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Anaheim Ducks – Detroit Red Wings

Ducks -1.5 – 10u x 2.28 @ Unibet

Helt okej natt med 2-1 på rekarna och +7.48u. Förlusten var överspelet i Panthers – Bruins där Panthers vinner med 3-0 efter att Reimer gör en av sina bästa matcher i karriären och detta på sin födelsedag. Han räddar 46 skott och finns ett par sanslöst bra räddningar, hatten av bara och grattis är allt man kan säga. Kings gör som förväntat en stabil insats och vinner med 4-1 och Blue Jackets vinner sin match Flyers.

Reken
Det är bara att fortsätta att gå mot Red Wings då det är ett liknande scenario i nattens match mot Ducks. Kring Red Wings finns det inte så mycket att säga. Har nu torskat 8 raka matcher, inget att spela för etc. Eftersom Coreau startade igår får vi förmodligen se Howard (18-24-8, 2.85 GAA, .910 SV%) i målet men han är inte confirmed än. Howard är helt klart bättre än Coreau men inte lika bra som för ett par år sen. Hade ett fel i gårdagen rek då F. Nielsen startade, ber om ursäkt för det men spelade inte så stor roll då de fortfarande inte rådde på Kings. Man stod dock upp bra i två perioder och hade 1-1 inför sista men orkade inte mer sen. B2b nu och sånt här tar på psyket.

Ducks är just nu 1 poäng ifrån sista wildcard platsen i West som Stars har för tillfället och 2 poäng från Kings som har sista slutspelsplatsen i Pacific. 20-10-5 på hemmaplan den här säsongen är klart godkänt. Formen ser rätt kass ut vid första anblick då man bara är 2-3-0 senaste fem matcherna men senaste fem hemma är man 4-1-0. Alla dessa matcher har man vunnit med minst 2 mål. I mål får vi förmodligen se Gibson (26-17-6, 2.47 GAA, .926 SV%). Skadelistan ser bra ut då bar P. Eaves finns där och han har saknats sen oktober.

Lagen möttes för lite mer än en månad sen i Detroit, den matchen vann Red Wings med 2-1. Nu på hemmaplan tar Ducks revansch och visar vart skåpet ska stå. Man jagar en slutspelsplats och har inte råd att förlora matcher som denna då. Lägg sen till att Red Wings är b2b efter en hård match mot Kings, förlorat 8 raka, ja ni fattar. Förvånad att vi får ett såhär högt odds och spelvärd ner till 2.00 enligt mig.
Spela på Unibet och få Se bonus här
Ishockey

Anaheim Ducks – Detroit Red Wings

  • Postad:
    16 mar 2018
    21:39
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,28
  • Unibet
  • Datum:
    17 mar 2018
    03:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td