Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Anastasia Kuzmina

Anastasia Kuzmina vinnare av totala världscupen @ 1.70 (Marathonbet), insats 10 units (runt 5%)

Faktum är så tycker jag 10% av kassan fungerar lika bra på det här spelet!

För den som vill ha mer information så går det att läsa i min speldagbok. Jag har analyserat läget inför damernas sprint. Dock gick den tävlingen helt uppåt väggarna om vi jämför med min analys och läget har ändrat sig drastiskt.

När Kuzmina nu erbjuds till 1.70 är det ett väldigt bra odds!

Skillnaden mellan henne och Makarainen är nu 17 poäng till Kuzminas fördel och vi har en jaktstart som Kuzmina går ut i ledning i och allt sämre än 43 poäng där förvånar mig! Jag tror hon tar minst 54p där nämligen! Makarainen startar som nummer 40 och visst, hon kan säkert plocka placeringar upp till en 15e plats! Det ger isf 26 poäng men det vill jag tro är det mest optimala!

Då skiljer det som minst 34 poäng mellan dessa två och antagligen kommer det reella läget vara som så att Kuzmina har en ledning med runt 50 poäng! Det kommer då endast återstå tre deltävlingar och då ska hon inte kunna tappa en ledning med närmare 50 poäng. Framför allt inte eftersom i mina poäng ovan så är redan de två sämsta resultaten bortplockade!

Så ska ni ha 1.70 i odds är det snabba beslut för jag kan inte tänka mig att detta oddset finns kvar många minuter! Därav prioriterar jag ner mer information för att hinna få ut reken så snabbt som möjligt!

Detta är ett maxbet utan dess like!
Skidskytte

Anastasia Kuzmina

  • Datum:
    17 mar 2018
    12:30
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-18 14:30

Ifall jag inte räknat fel lite snabbt i huvudet nu med minnet på vilka avdrag de ska göra så har Mäkäräinen 670 poäng medan Kuzmina har 722 poäng. Det skiljer alltså 52 poäng mellan dessa med tre tävlingar kvar. Sprint, jaktstart samt en avslutande masstart.

Oddset inför dagens tävling var 1.45 men nu har även Marathonbet förstått att det var för högt. Nu efter damernas jaktstart är det justerat och står i 1.25. Det betyder att det måste vara över 80% att hon ska vinna för att vara värt att spela. Spelvärdet är borta för jag står kvar vid att det är runt 75% eftersom förutsättningarna inte ändrat sig enligt min uträkning. Det blev som förväntat. Om den sen är mer än 75% så vet jag inte exakt hur mycket. Men odds över 1.33 bör spelas om det finns att hitta - vilket är tveksamt nu!

AmaerildeRimfrost 2018-03-15 15:45

Tänkte lägga till lite mer information här i lugnare tempo när nu herrarnas sprint är avgjord. Oddset har sänkts till 1.65 men det är fortfarande ett maxspel här! Vet inte vem som inte kan räkna hos Marathonbet men det är är 75% chans för Kuzmina att vinna - minst!

För att jämföra lite och om någon inte tror mig så spela på att hon inte ska vinna världscupen - men det är ett dåligt spel om ni inte får över 6 i odds - minst! På Betfair är folk beredda att spela till 1.35 på att hon vinner världscupen men ingen vill matcha spelet. Så 3.84 är oddset om vi inverterar och "säljer" till 1.35. Så stor omkastning blev det efter dagens tävling nämligen!

Så plocka oddset medan det fortfarande finns kvar. Jag är förvånad att det fortfarande håller sig så här högt. Vad händer?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td