Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Auburn Tigers – Charleston Cougars

Jag väljer att reka morgondagens NCAAB basketball redan nu, då jag har en känsla av att linan kommer att ändras här till Auburns fördel.

Charleston +9 blir mitt spel, och jag blir inte förvånad ifall linan ändras några poäng här. Auburn är ett sjunkande skepp just nu, och man har nu förlorat 3 av de 4 senaste matcherna. Jag känner mig rätt så trygg med +9 här då Charleston spelar en fantastisk basket just nu. Man har vunnit hela 14 av sina senaste 15 matcher. Den enda förlusten under denna streak kom i en tight match på övertid. Jag ser faktiskt att man har bra chans att skrälla här.

Auburn är 0-4 ATS de senaste 4 matcherna. Deras största problem är faktiskt storleken. Man har inte speciellt mycket längd och räckvidd i laget, vilket är en nackdel, och man tillhör inte alls den absoluta toppen i år.

Detta Charleston är ett intressant lag, och coach Earl Grant är en "rising star" i denna business. Charleston är 87:a i offensive efficiency, och turnovers ligger på 14.7%, vilket är 11:e bästa. Man snittar 75.1 poäng per match och deras threepoint% ligger på 36, och fieldgoal% ligger på 52. Man har många bra spelare i laget, t.ex Joe Chealey som är en tuff 5th year senior pointguard (18.5 ppg, 4.7 rpg, 4.6 apg) som också har satt mer än 240 free throws i år. Också Grant Riller (18.7 ppg) är en scoring machine som sätter 62% 2s, och 42% 3s. Jarrell Brantley är en annan toppspelare som snittar 17 poäng per match.

Auburn snittar 83.4 poäng per match och släpper till 73.3 poäng. Man har varit solida både offensivt och defensivt denna säsong, men inte riktigt nått toppen. Mustapha Heron är Auburns bästa scorer med 16.6 ppg och 5.5 rpg. Bryce Brown snittar 16.2 poäng per match och Jared Harper 13.7 poäng.

Jag gillar verkligen Charleston här, och tycker att 9 poäng är på tok för mycket sett till hur det har sett ut den senaste tiden. Detta är ett motiverat Charleston, som har framtiden för sig, som vill visa upp sig och som har enormt mycket talang, och dessutom bra mycket mer räckvidd än Auburn. Man har kanske inte haft ett jättetufft spelprogram i år, men man har ändå några bra resultat, bl.a så spelade man en väldigt tight match mot Rhode Island, då man förlorade med endast 6 poäng. Jag tror på någonting liknande här, och jag känner att Auburn inte borde vara favoriserade med mer än 6-7 poäng.
Basket

Auburn Tigers – Charleston Cougars

  • Postad:
    15 mar 2018
    21:37
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 +9
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    17 mar 2018
    00:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td