Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Bolton Wanderers – Aston Villa

Dagens andra rek tas från Championship i England

Bolton-Aston Villa
Spel. 2:a
Odds just nu 1,85 på 1XBEt


Bolton.
har vänt en dålig trend och lyckats lyfta sig efter nyår , de låg långt ner ett tag och det såg allmänt hopplöst ut, nu ligger de på 20:e plats och har 6 poäng ner under strecket, detta har de gjort otroligt bra och de spelar för poäng i varje match och ser ut att vara nöjda med att ta just en poäng.

Hemmaplan ikväll och det är ju otroligt viktigt det är där de flesta poäng tas för lagen som ligger i botten och det är viktiga poäng, de lag som ligger på undre halvan är absolut mer beroende av hemmaplan än de som ligger på övre.

Aston Villa.
Fick en chock under tisdagen, efter att slagit serie ledaren Wolves i helgen så körde de på med samma lag även under tisdagens match mot QPR och då blev det en förlust med hela 1-3 hemma. Detta var inte väntat men tränaren sa själv efteråt att han skulle bytt 5-6 spelare för att det var en urladdning under helgen, detta misstag kan ha kostat Aston Villa möjligheten att ta en direktplats till PR.

Att tänka på.

Bolton har bra form och har hemma bara en förlust hemma på de fem senaste, de har dessutom kryssat mot Fullham som är otrolig form.

Aston Villa har idag 13 spelare borta från truppen pga. skador.
Detta kan vara en av anledningarna som de nu inte kan rotera runt med spelare så som man vill och kanske börjar bli aningen slitna.
Aston Villa har bara förlorat en av fem borta och också detta mot starka Fullham.
Aston Villa måste vinna för att hänga på de andra topp lagen som pappret har lättare motstånd.

Tror att Aston Villa studsar tillbaka igen och tar 3 poäng.







Fotboll

Bolton Wanderers – Aston Villa

  • Datum:
    17 mar 2018
    18:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Championship
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

jonassjoland 2018-03-17 13:28

Hallå
svår bortamatch och Villa var slitet efter Wolves hemma, det var verkligen ingen bra match mot QPR och som tränaren sa efteråt jag skulle sparat fem-sex spelare.Nu måste de direkt komma tillbaka annars är det svårt med att ta upp kampen med Wolves och Cardiff, samtidigt så kommer Fullham och jag tror det är detta är ett lag som kommer att komma starkt fortsättningsvis också.

Jag spikade Aston Villa även på stryktipset.

AmaerildeRimfrost 2018-03-17 12:05

Intressant att vi är helt olika på denna Både vinnarspel och ev spik på stryktips har jag Bolton på. A Villa gick på pumpen rejält senast och det har i min bok bara varit en tidsfråga. Tycker det är intressant att följa upp en dog då. Vi får se om det vänder tillbaka eller om det fortsätter i moll för A Villa! Jag har dock inte gått igenom matchen speciellt noga då jag inte ska reka den
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td