Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Buffalo Sabres – Chicago Blackhawks

Blackhawks ML - 6u x 1.91 @ Bethard

Ducks gjorde jobbet igår och vann med 4-2 mot Red Wings vilket gav oss +12.8u. Tycker att det finns en del intressant idag och vi börjar med den första matchen så får vi se vad som dyker upp sen.

Reken
Kollade in denna match för ett par timmar sen och då var högsta oddset 1.78 på Blackhawks ML vilket var i lägsta laget enligt mig. Nu däremot har det gått upp till 1.91! Väljer här att gå mot marknaden och tar Blackhawks ML.

Det som förmodligen ligger bakom detta är att det ryktas om att J. Eichel ”kan” komma till spel ikväll. Eichel har varit på skadelistan sen 9/2 och är helt klart en av de viktigaste spelarna i laget. Har sen hans skada sett extremt uddlösa ut väldigt ofta. Även K. Okposo är tillbaka i träning men måste först gå igenom concussion protocol innan han är helt klar för spel. Detta är alltså två spelare som ”kanske” spelar. Personligen utgår jag från det och tycker fortfarande spelet är bra. Sabres är 10-20-5 på hemmaplan och man har ett intressant lag och ur deras perspektiv tyckte jag att de gjorde fel när de skickade E. Kane till Sharks, vilket också är en bidragande orsak till varför de varit uddlösa framåt. Visst man har blixtrat till ibland (exempelvis i 5-3 vinsten över Maple Leafs hemma) men överlag har det inte sett bra ut. I mål är Johnson (7-11-3, 3.33 GAA, .894 SV%) confirmed och vilket är ett stort plus för oss då Lehner håller en högre nivå. Skadelistan börjar se bättre ut men finns fortfarande många namn där, bl a backarna Z. Bogosian och J. McCabe.

Blackhawks kommer missa slutspelet vilket är katastrofalt dåligt med tanke på vilket lag man har. M. Hossa och C. Crawfords skador kan vara bidragande men även innan deras skador har man inte känt igen Blackhawks. Borta har man varit riktigt dåliga och har faktiskt bara vunnit en av sina senaste 11 bortamatcher! Totalt över säsongen är man 13-18-5 på bortaplan. I mål står Berube (2-3-0, 3.47 GAA, .904 SV%) som fick komma in i matchen mot Jets och gjorde en riktigt bra insats.

Buffalo inte vunnit hemma mot Blackhawks sen 2009 vilket inte skojas bort. Formen är inte särskilt bra för något av lagen men Blackhawks har högre grundkapacitet är Sabres, även om Eichel och Okposo spelar. Inget av lagen har något att spela för men Blackhawks bör vilja visa att man är bättre än såhär, speciellt efter 6-2 förlusten mot Jets. Det som talar mot är att vi kan få se en nytändning i Sabres när dessa herrar återvänder men med spelare som P. Kane, J. Toews, D. Keith, B. Seabrook och P. Sharp ska man kunna klara av det. Jag förväntade mig att oddset skulle ligga kring 1.80 på Blackhawks och ser stort värde i 1.91, men då inget av lagen inte har något att spela för samt en eventuell nytändning i Sabres gör att jag håller nere insatsen lite. Sen får vi se om Eichel och Okposo startar, gör de inte det är oddset riktigt fint!
Spela på Bethard och få Se bonus här
Ishockey

Buffalo Sabres – Chicago Blackhawks

  • Datum:
    17 mar 2018
    18:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td