Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Gillingham – Blackburn Rovers

Dagens fjärde rek hämtar jag från League 1 i England.

Gillingham - Blackburn
Spel Blackburn 2:a
Odds 1,86 just nu på 1XBET



Detta är ett möte mellan.
En liten klubb som Gillingham som gör det otroligt bra för sina förutsättningar, kommer det fram en talang så kommer de stora klubbarna direkt och de vet givetvis sin roll i näringskedjan, mot en gammal stor klubb som Blackburn där vi under åren haft ett antal spelare från Sverige och från min gamla klubb Högaborg BK.

Blackburn är på väg upp i fin rummet igen och varje match är det trepoängare som ska jagas,.

Gillingham ligger mitt i , de har fortfarande chans att komma upp till kvalplats till Championship och de kan fortfarande med otrolig otur ramla ur.

Som jag skrivit tidigare så är hemmaplan viktiga för dessa lag och jag tror Blackburn får slita hårt för att klara tre poäng.

Att tänka på.

Blackburn har inte förlorat sen 10 februari så för varje match så kommer det givetvis närmare en förlust. Senast krysset var mot Wigan och det blev 2-2.
Blackburn ledde med 2-0 och såg ut att ta tre poäng mot toppkonkurrenten men Wigan lyckades göra både 1:an och till sist kvittera.

Gillingham har inte heller förlorat sen 10 februari och inte hemma sen 2017 så det är ett fantastiskt hemma facit de givetvis vill hålla hela vägen.

En svår match, men tror att Blackburns motivation kommer att avgöra efter 90 minuter






























Fotboll

Gillingham – Blackburn Rovers

  • Datum:
    17 mar 2018
    16:00
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: League 1
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td