Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Ryssland – Ukraina

Stafett damer H2H Ryssland - Ukraina @ 1.96 /Marathonbet), insats 8 units (ca 4%)

Så har startlistorna och oddsen kommit upp och här ser jag direkt ett gynnsamt odds som jag skulle spela ner till 1.80 ungefär.

Vid en snabb anblick så har de båda inget starkt startkort på förstasträckan. Två rätt unga och förhållandevis okända förmågor som säkert kan förstöra dagen redan här, men jag får hoppas de är hyfsat i närheten av varandra så ska spelet se bra ut. De har ungefär samma snabbhet i spåret enligt statistiken men det är 86% mot 81% i skyttet till Ukrainas fördel. Nu är det inte lika kostsamt att bomma i stafett då det är tre extra skott att använda innan det är på tal om straffrundor - men de blir väldigt kostsamma ifall det nu händer.

På sträcka två har vi rutinerade Vita Semerenko i Ukraina mot rätt okända Daria Virolainen i Ryssland. Det är fördel ukrainskan i skidspåret och hyfsat klara 85% mot 80% i skyttet dessutom. Det som är extra anmärkningsvärt här är att ryskan endast har 70% i stående och det har inte varit mycket bättre föregående säsonger. Här kan faktiskt Ryssland skjuta bort sig helt och hållet.

In på tredje sträckan skulle jag vara förvånad om inte Ukraina är i förarsätet. Valj Semerenko för Ukraina och hon är säkerheten själv på vallen i år, hela 92% träffsäkerhet! Hon matchas mot en ung rätt lovande skidskytt som presterar 89% på skyttevallen men inte har åkningen med sig ännu. Dock inte dålig i spåret så knapp fördel även här till Ukraina!

På sista sträckan kör "bronstjejen" Juliya Dzhima (stavning?) - som jag tipsade om till 20 i odds för pallplats - och hon är väldigt säker på skyttevallen, hela 88% och dessutom förmodligen snabbast i det ukrainska laget vad gäller skidåkningen. Ett starkt kort på sista sträckan helt enkelt. Även Ryssland har sitt starkaste kort på den avslutande "slingan" över sex kilometer. Ekaterina Yurlova matchar åktiderna hos de bästa i Ukraina och har dessutom 86% i träffsäkerhet.

Men jag tror redan avståndet är så stort att det inte kommer bli någon kamp och ju mer jag tänker på det så går nog brytpunkten vid runt 58% (1.72 i odds) och inte vad som erbjuds, 1.96 som har en brytpunkt strax över 51%.

Formmässigt i sprinten var det dock riktigt uselt för de tre första ukrainskorna med totalt 2, 3 och 2 bom och platser kring 60. Tvillingsystrarna får inte ens köra jaktstarten och kan fokusera fullt ut på stafetten om vi ska vinka det till något positivt. Samtidigt är inte bommar lika kostsamma nu och normalt säkra på vallen som sagt ovan.

Ryskorna kom 8a, 15e, 73e och 7e i sprint och har ju såklart "bättre" form. Men tre av dessa har en jaktstart att se fram mot också - vet dock inte om det kommer påverka nämnvärt. Få bom på ryskorna i går (torsdags) men ny tävling nu och jag tycker det är fel favorit dessa mellan!

Rutin, fart och träffsäkerhet ska vara rätt klara favoriter mot dessa ryskor, mest pga skidåkningen.

Jag går in med 8 units och tycker det är spelvärt ner till 1.80 minst!
Skidskytte

Ryssland – Ukraina

  • Datum:
    17 mar 2018
    12:30
  • Sport: Skidskytte
  • Land: IBU World Cup
  • Liga: IBU World Cup
  • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-17 22:57

Vinst! Onödigt jämnt i mål tycker jag dock. Oddset sjönk som normalt innan start och det är alltid ett extra "bevis" på att man haft värde!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td