Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Borussia Dortmund – Hannover 96

Har redan på lördags kvällen börjat titta på morgondagens spel ( söndag ).

Efter att Aston Villa överraskande även förlorade ikväll mot Bolton så är det förmodligen hej då till direkt plats till PR. Trots att det är många matcher kvar.

Så här i efterhand hade det varit bättre att spara spelare mot Wolves och vunnit de två andra som varit under veckan. Skador har nu gjort att man tappar och energin finns inte att hänga med de andra topplagen.

Liverpool dominerade fullständigt ikväll och mitt rek på -1,5 var tydligen i underkant, jag tror att de kan ge Manchester City en kamp i CL kvartsfinalen.

Då jag är iväg på fotbollsturnering under hela söndagen så rekar jag morgondagens matcher ikväll.

Börjar med Tyska ligan inför morgondagen.

Borussia Dortmund - Hannover 96
Spel 2:a
Bästa odds just nu ikväll är 1XBET, men det kan mycket väl vara helt annorlunda under morgondagen,


Dortmund
Som jag hade som spel under torsdagen, men där de inte klara av att vinna och gå vidare i EL var givetvis en besvikelse.

Raus som är deras absolut bästa målskytt har varit skadad och startade under torsdagen men när de plockad ut honom mot Svenska Alexander Isak blev det inte bättre framåt, att bli utslagna här måste ses som en missräkning.

Nu är det till att vända den dåliga trenden och vinna på hemmaplan, att spela mot Hannover bara tre dagar efter att bli utslagna är inte lätt men de får ta på sig blå stället inför sin fantastiska hemmapublik och gå in och visa att det fortfarande finns hjärta. Det är nu det visar om det finns det där extra i truppen som behövs vid tunga nederlag.. Serien har BM i stort sett redan vunnit. Nu gäller det att ta en direktplats till

Hannover.
Har så här långt fått slåss i botten av tabellen, man ligger nu över strecket men är absolut inte på säker plats, sju omgångar kvar och det är 7 poäng till kval, dock ser man ut att ha klarat av att inte ramla ur då det är många poäng dit.

Det är kanske inte dessa matcher man ska vinna eller ta poäng mot, men det ska ses trots detta som en ok chans då man har spelat 1-1 mot Schalke som är ett topplag och före Dortmund i tabellen.

Att tänka på.
Dortmund är obesegrade i sina senaste 11 matcher om man räknar bort EL.
Dortmund bör ta poäng i sina hemmamatcher för att åtminstone bli tvåa i serien efter fantastiska BM, det är även tätt ner och man vill inte missa en direkt plats till CL gruppspelet.
Raus är tillbaka och det kan redan imorgon lossna för honom om han startar.
Hannover spelade 1-1 mot Schalke i januari.
Hannover har dåliga 11-21 i borta statistik och endast 11 poäng på 13 matcher
Hannover har inte vunnit någon av sina senaste 4 matcher och förlorat 3 senaste.









































Fotboll

Borussia Dortmund – Hannover 96

  • Datum:
    18 mar 2018
    13:30
  • Sport: Fotboll
  • Land: Tyskland
  • Liga: Bundesliga
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td