Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Colorado Avalanche – Detroit Red Wings

Avalanche -1.5 – 10u x 2.45 @ 5Dimes

Gårdagen slutar med 1-2 och -1u. Blev en nytändning för Sabres som vann med 5-3 mot Blackhawks. Jämn match där båda lagen hade bra perioder men kan tycka att resultat är rättvist ändå. I Blue Jackets – Senators var jag helt fel ute. Ett par bra chanser för båda lagen och både Condon och Bobrovsky var riktigt bra i mål. Leafs gjorde jobbet och vann med 4-0 över Canadiens. Nya tag idag och finns en hel del intressanta matcher!

Reken
Fortsätter gå mot Red Wings som nu är uppe i 9 raka förluster. Finns inte så mycket nytt att skriva om dem så håller det kort. 13-20-3 på bortaplan den här säsongen, inget att spela för vilket även syns i spelet. Ingen målvakt confirmed än men då de har två dagar till nästa match räknar jag med Howard (18-25-8, 2.87 GAA, .909 SV%) i mål. Skulle de rotera och sätta in Coreau så är det ännu bättre för spelet. Skadelistan ser fortsatt bra ut då bara J. Franzen finns där. Tror Red Wings bara vill spela av den här matchen och avsluta sin fem matcher långa roadtrip och komma hem igen för att hitta formen där.

Avalanche har inför natten första wildcard platsen i West med samma poäng som både Stars och Ducks men en match mindre spelad. Har spelat riktigt bra hemma hela säsongen (24-9-2) och är 7-3-0 senaste matcherna här hemma. Två av dessa förluster har kommit mot Predators som är ett av ligans bästa lag så inte mycket att skämmas för där. Tredje förlusten kom mot Oilers för en månad sen. Faktum är att alla vinster hemma under den här perioden har varit med minst två mål och de har då mött lag som är klart bättre än Red Wings. Avalanche har inte heller någon confirmed målvakt för den här matchen, men då de också har två dagar till nästa match räknar jag med Varlamov (20-14-6, 2.77 GAA, .916 SV%) i mål. M. Barberio, E. Johnson samt C. Wilson på skadelistan. N. McKinnon är glödhet för tillfället med och över säsongen har han snittat 1.34 poäng per match! Sanslöst bra siffror men finns fler i det här laget som kan prestera.

Så ett Avalanche som slåss för en slutspelsplats möter hemma ett Red Wings som förlorat 9 raka och inte har något att spela för. Svårt att se hur Avalanche inte tar den här chansen att komma ett steg närmare slutspelet. Spelvärd ner till
Ishockey

Colorado Avalanche – Detroit Red Wings

  • Postad:
    18 mar 2018
    17:51
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,45
  • Bolag: 5Dimes
  • Datum:
    18 mar 2018
    20:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

No_pro 2018-03-19 10:43

Snyggt. =)

CalPrim 2018-03-18 19:42

Ser ut att bli Coreau (0-2-0, 4.23 GAA, .863 SV%) i målet ändå vilket gör spelet ännu bättre då han inte håller samma nivå som Howard.
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td