Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Kansas Jayhawks – Seton Hall Pirates

Jag väljer att spela Kansas och Seton Hall över totalen i nattens NCAAB. Högsta oddset jag hittar just nu är 1.91 och finns på Pinnacle tillsammans med William Hill, Betway och 10bet.

Här har vi två offensivt heta lag, som just nu inte alls verkar vilja sakta ner tempot överhuvudtaget, utan man spelar på en hög pace och skyttet är också effektivt.

Kansas har gjort det bra denna säsong, man lyckades på en "top-seed", men stundtals har man också haft det kämpigt. Man inledde svajigt i första rundan, men lyckades till slut vinna. Nu möter man alltså ett Seton Hall, som slutade på en tredje plats i Big East.

Seton Hall har också haft sina magiska stunder denna säsong, men precis som för Kansas så har det inte alltid varit en dans på rosor. Senast spelade man en match med hög pace, då man besegrade NC State med 94-83. Seton Hall föredrar kanske ett aningen lägre pace än NC State. Ser vi till speltstilarna så borde Seton Hall klara sig bättre mot Kansas genom att spela på en hög pace,

Kansas vann alltså Big 12 än en gång (13-5) och 28-7 sett till hela säsongen. Kansas har sett bra ut den senaste tiden, och framför allt offensiven har verkligen kommit till sin rätt. På de 5 senaste matcherna har man snittat 80.8 poäng. Man är också ett lag som gillar trepoängare, hela 354 har det blivit denna säsong. DeVonte Graham snittar 17.6 poäng och har satt 101 trepoängare. Sviatoslav Mykhailiuk snittar 15 poäng och har satt 108 trepoängare.

Seton Hall är 25-11 denna säsong, och 10-8 i Big East. Man var 3-0 mot så kallade "ranked teams" innan säsongen startade, men gick sedan 0-4 i år. Man förlorade två av tre matcher före tournament, båda med en enda poäng. Man är ungefär lika bra offensivt hemma som borta, poängsnittet borta ligger på 78.45 poäng. I 7 av de senaste 10 matcherna har man fått till 80+ poäng. Man har hittills gjort 240 trepoängare. Desi Rodriguez snittar 17.9 poäng, medan Angel Delgado snittar 14.3 poäng.

Seton Hall är 9-2 över totalen de 11 senaste matcherna medan Kansas är 5-2-1 över totalen de 8 senaste matcherna. Jag tror att båda lagen kommer att komma upp emot 80 poäng, och nyckeln till det är bra trepoängsskytte. Kansas vinner antagligen, och någonting runt 83-77 låter rimligt här!!
Basket

Kansas Jayhawks – Seton Hall Pirates

  • Postad:
    17 mar 2018
    11:17
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 154
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,91
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    18 mar 2018
    00:10
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td