Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

Maple Leafs -1.5 – 10u x 2.40 @ 5Dimes

För tillfället har Leafs en underbar streak på hemmaplan då man vunnit 11 raka! Under de matcherna har man snittat 4.36 mål framåt och släppt in i snitt 2.55 mål. Över hela säsongen är man 24-8-2 vilket givetvis är anledningen till varför man har sista slutspelsplatsen i Atlantic division. Ska mycket till om Leafs inte når slutspelet och just nu gäller det bara att bli friska och hitta formen. I mål ser vi förmodligen McElhinney (9-4-1, 2.25 GAA, .931 SV%) då Andersen gick av med en mindre skada sist. Inget confirmed än men tror inte man vill chansa så här nära slutspelet. McElhinney får som ni ser inte stå allt för mycket, men gör det bra när han får chansen. På skadelistan hittar vi A. Matthews, J. Lupul, N. Zaitsev samt L. Komarov. Även om dessa saknas finns det fortfarande gott om bra spelare i Leafs så har knappt märkts att A. Matthews t ex är skadad, riktigt starkt gjort av hela laget!

Canadiens har inte levererat den här säsongen och det finns inte så mycket bra saker att säga om dem. 9-22-4 på bortaplan den här säsongen och förlorat sina 5 senaste bortamatcher. Skadelistan är längre än Charas klubba och riktigt tunga namn på den också. Man saknar bl a fyra backar inför nattens match, fyra forwards och sin första målvakt C. Price. En av backarna som saknas är S. Weber som är lagets bästa back och topp 5 i ligan enligt mig. Framåt saknas deras bästa forward M. Pacioretty. Lindgren (4-7-2, 2.95 GAA, .907 SV%) är confirmed för nattens match och även om han spelar ok så får han oftast inget stöd från laget.

Sett över senaste 10 inbördes har Leafs haft riktigt svårt för Canadiens, men den här säsongen har man vunnit båda mötena med 4-3 samt 6-0 och detta var på bortaplan där man inte spelar särskilt bra. Maple Leafs har mer att spela för här, färre skador samt blivit mindre påverkad av skadorna de har. Lägg sen till hur bra Leafs är hemma samt hur dåliga Canadiens varit borta senaste tiden. För mig är det här ett riktigt fint odds och går in med 10u direkt! Spelvärd ner till 2.15 enligt mig.
Ishockey

Toronto Maple Leafs – Montreal Canadiens

  • Postad:
    17 mar 2018
    21:11
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1 -1.5
  • Insats: 10,00
  • Odds: 2,40
  • Bolag: 5Dimes
  • Datum:
    18 mar 2018
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td