Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vegas Golden Knights – Calgary Flames

Flames ML – 5u x 2.40 @ Marathonbet

Tycker det är ett bra läge att gå mot Golden Knights nu och oddset på Flames är riktigt fint i nattens match!

Golden Knights har nu förlorat två raka matcher (först 8-3 mot Devils, sen 4-2 mot Wild). Personligen trodde jag Golden Knights skulle lira bättre mot Wild och visa att förlusten mot Devils var en engångsföreteelse. Fleury lirade helt ok, men jag förväntade mig att han skulle spika igen helt då han har en grym vinnarskalle. Golden Knights har spelat bra hemma i sin första säsong (24-9-2) men har nu förlorat 4 raka på hemmaplan. Över de senaste fem matcherna är man 2-3-0 där alla tre vinsterna kom mot enklare motstånd på bortaplan. Ingen målvakt confirmed än och frågan är om Fleury (25-11-3, 2.26 GAA, .927 SV%) får chansen igen eller om man ger Subban (11-3-0, 2.59 GAA, .912 SV%) chansen. Senast fick man tillbaka J. Neal som är en viktig kugge i laget men det hjälpte dem inte, men trots att J. Neal är tillbaka saknas fortfarande en hel del spelare (R. Smith, M. Grabovski, O. Lindberg, D. Clarkson, C. Stoner, W. Carrier, L. Sbisa).

Flames är för tillfället 4 poäng ifrån sista wildcard platsen med 10 matcher kvar, det börjar alltså bli nu eller aldrig. Ett av få lag som faktiskt har ett bättre record borta än hemma. Över hela säsongen är man 20-10-6 borta men senaste tiden har man haft det lite tyngre och bara 2-3-0 över senaste fem borta. Vinsterna har dock kommit i lagets senaste två bortamatcher, om än mot lättare motstånd. I mål är Smith (24-18-6, 2.60 GAA, .919 SV%) confirmed och jag är glad att han äntligen får spela i ett bra lag, även om det inte gått riktigt som förväntat. Trodde innan säsongen att man skulle komma topp 3 i Pacific så lite besviken på deras säsong men fortfarande ett ungt lag som har potential att bli riktigt bra om någon säsong. Skadeläget ser bra ut då bara M. Hrivik och M. Tkachuk finns där.

Matchen är viktigare för Flames som måste börja vinna om de ska ta sig till slutspelet, även om Golden Knights vill hitta formen inför slutspelet. Golden Knights har vunnit de två tidigare mötena den här säsongen med 7-3 hemma samt 4-2 borta, men då var de ostoppbara. Golden Knights ska vara favoriter i den här matchen och ser vi Fleury i mål finns risken att han bommar igen totalt. Tycker dock oddset på Flames är för bra för att inte testa då motivation ibland slår klass mot slutet av säsongen. Egentligen tycker Flames har det bättre laget på pappret men sett till säsongen har Golden Knights fått ut mer trots detta. Spelvärd ner till 2.25 enligt mig.
Ishockey

Vegas Golden Knights – Calgary Flames

  • Postad:
    18 mar 2018
    18:33
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,40
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    18 mar 2018
    21:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ml

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td