Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Minnesota Timberwolves – Houston Rockets

Minnesota och Houston möts natten till måndagen i NBA, och jag ser värde här på överspelet pga ett antal faktorer.

För det första så öppnade totalen på 222, och ligger nu på 219 eller 219.5, så till detta odds som Pinnacle erbjuder måste jag definitivt prova överspelet, speciellt då vi har två riktigt offensivt vassa lag mot varandra.

Houston Rockets är superheta just nu, och skyttet har varit rent ut sagt strålande. Man har vunnit 21 av 22 matcher, och man ligger just nu före Warriors med tre matcher, och är bäst i serien. Igår slog man New Orleans med 107-101 på bortaplan, och James Harden var bra där, med 32 poäng, 11 rebounds och 8 assists. Chris Paul gjorde 21 poäng och 8 rebounds.

Minnesota Timberwolves har blandade resultat den senaste tiden. Man har en del på spel här dom sista veckorna av grundserien, men nyckeln till framgång hittas i offensiven. Framför allt på hemmaplan brukar ett högt tempo ge ett bra resultat. Man är rankade som nummer 6 i scoring offense hemma med ett poängsnitt på 111.32. Man är just nu tre matcher efter Portland, som ligger på tredje plats, och bara två matcher före LA som ligger på en 9:de plats i Western Conference. Igår förlorade man mot San Antonio med 117-101, och Karl-Anthony Towns gjorde 23 poäng samt 9 rebounds där. Andrew Wiggins var också bra med 21 poäng.

Houstons skytte har varit magiskt de senaste matcherna. Man har de senaste 4 matcherna fått till hela 57 trepoängare, vilket är outstanding. Jag hade väntat att linan skulle ligga någonstans runt 225 poäng, och antagligen är den några poäng lägre eftersom de 6 senaste matcherna har gått under för Houston. Dock så brukar det bli highscoring matcher mellan dessa två, och speciellt i Minnesota.

Minnesotas offensiv har varit hyfsad, men defensiven desto sämre. Man har släppt till 112.8 poäng i snitt de 5 senaste matcherna. Minnesotas spelstil på hemmaplan tillsammans med Houstons heta skytte just nu bådar för en highscoring match tycker jag.

Dessa två lag rankas också top tre i offensive efficiency, och det faktum att båda lagen spelar back to back ger lite extra värde på överspelet här tycker jag. Sitter Houstons trepoängare någorlunda som den senaste tiden borde vi passera 219 poäng inatt.

4 av de 5 senaste matcherna har gått över totalen för Minnesota, och 6 av de senaste 7 matcherna har gått över. Också 13 av de 16 senaste mötena med Houston har gått över, och 6 av de senaste 7 hemmamötena med Houston har gått över.
Basket

Minnesota Timberwolves – Houston Rockets

  • Postad:
    18 mar 2018
    13:14
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 219.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,04
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    19 mar 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td