Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: West Virginia Mountaineers – Marshall Thundering Herd

Jag väljer att spela Marshall +12.5 i nattens NCAAB mot West Virginia, och jag ser flera fördelar här för Marshall, och när vi får +12 poäng till detta hyfsade odds, tar vi det!

En sak som talar för Marshall här är det att W.Virginia bara lyckats "cover the spread" 2 gånger av 8 som 10+ poängs favoriter.

W.Virginias senior Jevon Carter spelade en av sina bästa matcher mot Murray State med 21 poäng, 8 assists och 6 steals. Man använde sig av ett starkt defensivt spel, offensivt spelar man sig snabbt in mot mitten och drar nytta av sin storlek. Denna taktik blir svårare mot Marshall och Ajdin Penava som leder ligan i antalet blocks per game.

Marshall överraskade rejält när man slog ut Wichita State, och i den matchen var det främst Jon Elmore som briljerade med sina 27 poäng. Han har också gjort 20+ poäng i 12 av de senaste 14 matcherna. Nyckeln här är främst att Elmore och "backcourt mate" C.J Burks lyckas spela med bättre bollkontroll. Man har en del turnovers på sitt konto, men lyckas man eliminera dessa bådar det gått för Marshall.

West Virginia är 25-10 i år och förlorade mot Kansas i Big 12 tournament. Man är också 5-2 på de senaste 7 matcherna. Vidare är man 5-5 mot så kallade "ranked teams" och man har också ett imponerande resultat då man som enda lag lyckats slå Virginia.

Marshall är också 25-10 i år, dock har man inte haft ett lika tufft schema som W.Virginia, men man har en del imponerande resultat. Till exempel förlorade man bara med 4 poäng mot ett bra Xavier, och man är också 2-1 mot "ranked temas". Marshall har också vunnit 5 raka matcher, och är också imponerande 11-2 på de senaste 13 matcherna.

W.Virginia snittar 79 poäng och släpper till 69 poäng. Man har gjort 299 trepoängare, och man har också 4 spelare som har gjort minst 51 st. Jevon Carter snittar 17 poäng per match, och har 71 trepoängare. Som lag har man ett snitt på 11 turnovers per match.

Marshall är rankade som nummer 11 i scoring offense, och snittar 84.3 poäng per match. Man släpper till 78.8 poäng i snitt. Marshall är också ett av landets topp trepoängslag, och man har gjort hela 341 denna säsong.

Nyckeln här är att Marshall har landets bästa blocker i Ajdin Penava, och W.Virginias taktik kommer inte att bli lätt att genomföra. Den andra nyckeln är bra trepoängskytte. Lyckas Marshall sätta treor på den nivå man gjort hittills borde man klara att förlora med mindre än 12 poäng.
Basket

West Virginia Mountaineers – Marshall Thundering Herd

  • Postad:
    18 mar 2018
    15:44
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 +12
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,02
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    19 mar 2018
    02:40
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td