Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Winnipeg Jets – Dallas Stars

Jets FT – 9u x 2.15 @ Coolbet
Jets -1.5 – 3u x 2.95 @ Coolbet

I nattens match mellan Jets – Stars får vi ett riktigt fint odds på hemmaseger och det är mycket som talar för att det blir just Jets som vinner matchen. Jets har faktiskt chansen att för första gången någonsin vinna alla 4 matcher mot Stars under en säsong! De har under säsongen vunnit med 5-2 hemma samt 4-1 och 5-3 borta.

Jets har en riktigt bra säsong bakom sig och det som imponerar mest på mig är att man har varit skadedrabbade redan från dag ett. 238 matcher har spelare totalt missat i laget vilket är riktigt mycket! Till denna match får man tillbaka M. Scheifele och A. Lowry så läget börjar bli lite bättre inför slutspelet. D. Kulikov, T. Enstrom och M. Hendricks saknas fortfarande dock. Hemma har man varit näst intill oslagbara hela säsongen (25-7-2) och därför tror jag man kommer ösa på sista 11 matcherna för att få hemmaplans fördel i slutspelet så länge som möjligt. 3-2-0 senaste fem hemma där förlusterna kom mot Predators och Kings, båda med udda målet. Hellebuyck (36-11-9, 2.35 GAA, .925 SV%) är confirmed i målet och precis som hela laget har han en riktigt bra säsong bakom sig.

Stars är inne i en riktig formsvacka för tillfället och måste hitta ett sätt att ta sig ur den om de ska ta sig till slutspelet. För tillfället har man sista wildcard men samma poäng som Avalanche och Ducks. Men till skillnad från dem lyckas man inte vinna matcher längre. Stars har nu förlorat fyra raka och alla dessa matcher har varit på bortaplan. Som jag skrev sist är Stars ett lag som plockar majoriteten av sina poäng hemma och på bortaplan är man 14-16-5 den här säsongen. Bishop (26-17-5, 2.50 GAA, .916 SV%) var tillbaka i senaste förlusten mot Senators och jag trodde att det kunde lyfta hela laget då han håller en högre klass en Lehtonen. Det hände inte och man förlorade med 3-2. Bishop är inte confirmed än men med tanke på hur viktig varje match är nu blir jag förvånad om han inte startar. M. Hanzal, M. Methot och B. Ritchie missar matchen pga skador.

Även om poängen är viktigare för Stars har jag svårt att se Jets slå av på farten här. Med tanke på hur bra de har varit hemma hela säsongen bör de gå all in sista matcherna för att säkra hemmaplans fördel så länge som möjligt samt gå in med så bra form som möjligt till slutspelet. Stars lirar inte bra för tillfället och framförallt inte på bortaplan. Att Bishop var tillbaka hjälpte inte sist och nu är motståndet på en helt annan nivå och Jets får tillbaka en av sina viktigaste spelare, M. Scheifele.
Ishockey

Winnipeg Jets – Dallas Stars

  • Postad:
    18 mar 2018
    19:45
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 1
  • Insats: 9,00
  • Odds: 2,15
  • Bolag: Coolbet
  • Datum:
    19 mar 2018
    00:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td