Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks

Jag väljer att spela Cavaliers och Bucks över totalen i nattens NBA match. Pinnacle erbjuder just nu detta spel till dubbla degen, så vi tar det!

De senaste mötena mellan dessa två lag i Cleveland har varit riktiga "fireworks", och jag tror på något liknande inatt, speciellt som det har sett ut de senaste matcherna för dessa lag.

Milwaukee förlorade med 117-126 mot Orlando i onsdags, och vann mot Atalanta i lördags med 122-117. Giannis Antetokoumpo gjorde där 33 poäng, 12 rebounds och 7 assists. Khris Middleton har snittat 24.8 poäng de senaste 4 matcherna.

Cleveland avslutade sin 6 matchers roadtrip i lördags med en 114-109 vinst över Chicago. och man kommer nu att spela 7 av sina nästa 10 matcher på hemmaplan. Man har den del skador just nu, men poängmässigt har det inte märkts den senaste tiden. Cedi Osman, Larry Nance Jr, Kyle Korver samt Rodney Hodd är alla frågetecken inför denna match.

Cleveland har de senaste matcherna snittat 115.25 poäng, medan man har släppt till 114 poäng i snitt. Lagets trepoängare har legat på en hög nivå, på de senaste 4 matcherna har man fått till finfina 53 st. Fieldgoal% har också legat på en hög nivå, runt 50% de senaste 4 matcherna.

Milwaukee har snittat 120 poäng de senaste 4 matcherna, medan man har släppt till 114.5 poäng i snitt. Milwaukee har också gjort trepoängare på en hyfsad nivå, 41 st på de senaste fyra matcherna. I två av de senaste fyra matcherna har fieldgoal% legat på 58% vilket är mycket högt.

Som jag nämnde tidigare så har det blivit riktigt poängglada matcher mellan dessa två, och speciellt i Cleveland. Spelstilarna som dessa två har verkar matcha upp på ett sätt som leder till highscoring games. Dessa två rankas också som topp åtta i offensive efficiency.

Jag ser ingen förändring till nattens match, utan jag väljer att gå efter hur det sett ut den senaste tiden, och det faktum att lagens verkar matcha upp på ett sett som leder till mycket poäng.

Milwaukee är 4-0 över totalen de 4 senaste matcherna. Cleveland är 21-9-2 över totalen de senaste 32 matcherna mot lag med road losing record. 6 av de senaste 7 mötena mellan dessa lag har gått över, och 4 av de 5 senaste mötena i Cleveland har gått över totalen.

Jag förväntar mig en highscoring match, och uppemot 230 poäng är inte omöjligt, 116-114 till Cleveland!!!!!
Basket

Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks

  • Postad:
    19 mar 2018
    14:41
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 223.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,00
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 mar 2018
    00:00
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td