Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Montreal Canadiens – Florida Panthers

Panthers -1.5 – 7u x 2.90 @ Pinnacle

Då -1.5 på favoriter som spelar för en slutspelsplats fungerat senaste tiden väljer jag att fortsätta med det!

Canadiens gick jag mot i senaste för två dagar sen när det var ett liknande läge. Inte så mycket har förändrats så kopierar in det jag skrev då:

” Canadiens har inte levererat den här säsongen och det finns inte så mycket bra saker att säga om dem. 9-22-4 på bortaplan den här säsongen och förlorat sina 5 senaste bortamatcher. Skadelistan är längre än Charas klubba och riktigt tunga namn på den också. Man saknar bl a fyra backar inför nattens match, fyra forwards och sin första målvakt C. Price. En av backarna som saknas är S. Weber som är lagets bästa back och topp 5 i ligan enligt mig. Framåt saknas deras bästa forward M. Pacioretty.”

Skillnaden idag är att man lirar på hemmaplan 17-11-8 och 2-3-0 senaste fem. Niemi (5-7-4, 3.26 GAA, .907 SV%) är confirmed i mål och jag håller honom som en av de sämre målvakterna i ligan.

Panthers jagar en wildcard plats och är 5 poäng bakom Devils men spelat 3 matcher mindre, så allt ligger i deras händer! Förlorade senast hemma mot Oilers och sånt har man inte råd med om man ska gå till slutspelet. Har inte spelat bra borta den här säsongen och är 13-16-4 på bortaplan. I mål är Luongo (14-9-2, 2.63 GAA, .926 SV%) confirmed och blir förvånad om han inte vill ha revansch efter senaste matchen då han gick ut efter matchen och tog på sig förlusten. Skadelistan är kort då bara A. Petrovic hittas där.

Även om Canadiens spelar bättre hemma än borta har jag svårt att se de vinna här mot Panthers som inte får förlora matcher som denna. Klar fördel för Panthers om man jämför målvakterna och med tanke på hur mycket spelarna som är skadade i Canadiens betyder för laget ska det här vara en vinst för Panthers. Väljer dock att hålla nere insatsen lite då jag inte litar helt på Panthers spel på bortaplan samt det faktum att Canadiens är bättre hemma. Oddset är dock riktigt fint och eftersom matchen betyder så mycket för Panthers bör de göra en solid insats och ta en stabil, enkel seger här. Spelvärd ner till 2.50.
Ishockey

Montreal Canadiens – Florida Panthers

  • Postad:
    19 mar 2018
    22:36
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: 2 -1.5
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,90
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 mar 2018
    00:35
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td