Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: USC Trojans – Western Kentucky Hilltoppers

Jag väljer att spela Western Kentucky +4.5 i nattens NCAAB mot USC. Oddset har gått upp en del, och just nu hittas högsta oddset på Pinnacle till 2.09. Jag tror att W.Kentucky vinner denna match, och därmed anser jag att 2.09 är mer än spelvärt.

Det som får mig att välja W.Kentucky här är mycket pga hur USC uppträdde i sin senaste match. Man verkade helt ointresserade av att spela mot NC Asheville. Det krävdes övertid X2 innan man lyckades vinna. Man är också väldigt besvikna över att spela NIT, då man inte lyckades ta sig till NCAA Tournament.

W.Kentucky utklassade Boston College senast med hela 79-62. Imponerande seger här, och man är dessutom ett väldigt kompakt och välcoachat lag. Oroande för USC är deras freethrows, som har varit uselt de två senaste matcherna. Senast satte man bara 52.17% och matchen före det endast 50%. Det är svårt att backa ett lag som verkar vara ointresserade, och dessutom väldigt okoncentrerade.

W.Kentucky har dessutom varit bra på bortaplan denna säsong, fieldgoal% ligger på 46%, threepoint% ligger på 44% och över 70% freethrows. Väldigt bra resultat, och man är dessutom bra mycket mer motiverade här.

USC är ett bra lag, och man har sett bra ut den senaste tiden. Man gick till final i Pac 12 Tournament, och före det förlorade man mot Arizona. Man har vunnit 6 av de senaste 8 matcherna, och är 24-11 i år. Dock är man 0-4 mot ranked teams.

W.Kentucky är 25-10 i år, och man förlorade mot Marshall med en poäng i Conferense USA Tournament. Man är 2-3 på de senaste 5 matcherna. Man har en del bra resultat, t.ex så slog man Purdue tidigare i år, och man är 1-2 mot väldigt bra ranked teams. Justin Johnson har sett het ut, t.ex i "first round game" fick han till 19 poäng och 12 rebounds. En annan bra spelare är Darius Thompson som snittar 14.1 poäng, och man har 5 spelare som snittar 10+ poäng per match.

USC har en rad märkbara skador just nu. Deras leading scorer Chimezie Metu är out i nattens match. Han snittar 15.7 poäng och 9.6 rebounds. Därtill är också lagets näst bästa scorer Bennie Boatwright out. USC skjuter 47% fieldgoal och 37% threepointers.

W.Kentucky har en svår bortamatch här, men det faktum att USC inte verkar vara fullt motiverade och intresserade här gör att jag väljer att gå med W.Kentucky. Man har tillräckligt med offensiv kvalitet och talang för att slå USC. Därtill så har USC också sina två bästa poängspelare out i natt, och oddset 2.09 är för högt för att lämnas bort här, anser jag.

Basket

USC Trojans – Western Kentucky Hilltoppers

  • Postad:
    19 mar 2018
    18:30
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: 2 +4.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,09
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    20 mar 2018
    04:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NCAA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td