Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Vanneau Wib – Gurrah Sting

H2H Vanneau Wib - Gurrah Sting @ 1.85 (Bet365), insats 8 units (ca 4%)
Vanneau Wib topp 3 @ 7.00 (Bet365), insats 2 unit (ca 1%)

Det är trav i söder, närmare bestämt på Jägersro och då vässar jag travkniven och försöker skära ut så fina filéer som möjligt!

Tycker mig ha hittat en del intressant men väljer att lägga fokus på ovanstående danska häst vad gäller en fin H2H men även en viss chansning på ett platsspel.

Då René tror en del på hästen och åker över till Malmö för att tävla så höjer jag verkligen på ögonbrynen. Det finns en del bra motståndare och det kommer så klart inte vara en topplacering varje gång men tillräckligt ofta tror jag för spelvärde (på topp 3). Värst emot i loppet är hästarna 5, 6 och 12 som slåss om de främsta placeringarna, där Botox gör årsdebut medan Volita Go gör andra starten 2018. Men mot övriga tycker jag han har lika eller bättre förutsättningar än för att komma topp 3 så det känns intressant.

Tränaren tror nämligen på en trevlig prissumma in på kontot idag trots spår lite längre ut. Den är dock nedstruken till spår 6 vilket är en klar fördel. Det lutar åt att använda gasen för att få en bra position och då tror jag även en topp 3 är rimlig. Så jag spelar även en mindre slant på detta som sidospel.

Men fokus ligger på H2H och att då ha framspår kontra bakspår är en klar fördel och positionsmässigt tror jag det kommer vara 1-0 dansken. Då tycker jag det är spelvärt ner till 1.66 men eftersom jag inte vet hur de kommer att formera sig så vill jag ha lite marginal och tycker 1.80 får vara gränsdragning vilket betyder brytpunkt på 56% kontra oddset som har 54%. Inget jättevärde men i många analyser har jag t o m haft 60/40 till dansken men jag får plocka bort några procentenheter pga lite osäkerhet vad gäller faktorer som första starten i Sverige etc.

Men det som gynnar vår dansk är att den faktiskt plockat 18 placeringar i topp 3 på 28 försök. Den har fått fem starter efter ett längre uppehåll och formmässigt är det inget att oroa sig för med bl a två raka andraplatser.

Tiderna står sig bra och även om den ligger lite lägre i insprunget så ska vi veta att hästar från Danmark med samma prissumma som de svenska oftast är hårdare, då det generellt är klart lägre belopp att tävla om i grannlandet.

Den har framspår och kommer förhoppningsvis vara med i täten direkt. Kan den nå sargen eller blir det andra ytter? Backa bara inte nu René!

Motståndet Gurrah Sting har tidigare bara haft bakspår en gång vad gäller autostart men oplacerad då - dock i starkt fält med 300K i förstapris. Det är även årsdebut efter drygt fyra månaders vila. Den kommer antagligen köras snällt och det borde vara långt från toppform. Den har dock snabbast tid i fältet, 12.2ak och det brukar jag alltid värdera upp - men årsdebut och bakspår gör att detta inte värderas lika högt som normalt.

Vår antagonist ska dock tävla barfota och det gör den klart bättre än med skor på fötterna. Detta är vad jag ser som största faran! Men bakspåret gör att det borde bli en tråkigare resa när den väl ska avancera och därför anser jag det är fördel vår häst, som faktiskt har fjärde tid i fältet, 13.3ak. För vem ska hjälpa Gurrah Sting framåt från kön? Jag tror den får gå sist av alla och det kommer bli långt fram och ger den sig iväg först tror jag inte den räcker. Men spekulationer är just spekulationer.

Jag vill förtydliga att dansken först och främst kommer till Sverige då den inte hittat några bra propositioner i Köpenhamn.

Heja Danmark! Nu kör vi!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Trav

Vanneau Wib – Gurrah Sting

  • Datum:
    20 mar 2018
    21:10
  • Sport: Trav
  • Land: Sverige
  • Liga: Trav
  • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-20 21:21

VINST! Äntligen efter några tunga spel. Det blev sargen, men i fel rygg. Som tur kommer luckan (från tredje invändigt) och det var en väldigt bra avslutning. René visste vad han snackade om och hästen var lika bra som jag hade förhoppningar på. Så både H2H samt topp 3 sitter till - enligt mina fina odds!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td