Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: New York Rangers – Columbus Blue Jackets

NYR-CBJ Ö 5.5 – 8u x 1.84 @ Marathonbet

Pga tidsbrist blir rekarna lite kortare ikväll, hoppas ni har överseende med detta.

Senaste tiden har Rangers vaknat till! Senaste fem matcherna har man snittat 3.8 mål både framåt och bakåt och alla fem matcherna har gått över nattens lina. En av anledningarna är Zibanejad som är glödhet för tillfället. Tre skador som stör Rangers och alla tre är backar (K. Shattenkirk, S. Kampfer och T. DeAngelo). Lundkvist (25-23-6, 2.92 GAA, .916 SV%) är confirmed och han har inte varit lika dominant som vanligt.

Blue Jackets har nu vunnit 8 raka matcher, varav tre har varit på bortaplan. Är b2b efter vinsten borta mot Bruins igår (5-4 OT). I sina fem senaste bortamatcher har man gått över kvällens lina vid alla tillfällen och i 3/5 av sina fem totalt. Senaste fem matcherna har man snittat 4 mål framåt och 2.4 bakåt. Till nattens match ser det ut som man saknar sin viktigaste back S. Jones, i övrigt är man skadefria. Ingen målvakt är confirmed än men tror vi får se Bobrovsky (32-21-5, 2.41 GAA, .921 SV%) även i nattens match. Detta eftersom varje match är viktig för dem nu. Inför natten har man första wildcard platsen 6 poäng före Panthers, men Panthers har tre matcher mindre spelade. Eftersom de vunnit 8 raka nu är de även 4 poäng ifrån Capitals som just nu leder getingboet Metropolitan division.

Rangers som lirar bra för tillfället, speciellt hemma mot ett Blue Jackets som ingen verkar kunna stoppa för tillfället där Blue Jackets är b2b och en del skadade backar. Ja allt detta gör att jag kör på överspelet i nattens match! Lagen har spelat mot varandra tre gånger tidigare under säsongen där matcherna i Columbus har gått under och den i New York gick över. Det som kan förstöra är ändå Lundkvist som inte fått så mycket speltid på slutet och förmodligen vill visa att han fortfarande är kungen i New York. Men så som Blue Jackets lirar nu tror jag inte vi får se det i natt. Spelvärd ner till 1.75.
Ishockey

New York Rangers – Columbus Blue Jackets

  • Postad:
    20 mar 2018
    20:20
  • Rekare: CalPrim
  • Spel: ÖVER 5.5
  • Insats: 8,00
  • Odds: 1,84
  • Bolag: Marathonbet
  • Datum:
    21 mar 2018
    00:05
  • Sport: Ishockey
  • Land: Internationell
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td