Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Washington Capitals – Dallas Stars

Jag väljer att spela Capitals och Stars över 5.5 mål i nattens NHL. Högsta odds hittas just nu på Coolbet till 1.92.

Nyckeln till överspelet hittar jag i målvakterna. Dallas Stars målvakt Ben Bishop är just nu skadad, och Kari Lehtonen är 0-3 på de senaste starterna med .870 save percentage. I Lehtonens non-conference matcher i år har det blivit 7-3 över totalen.

Holtby kommer att starta för Capitals inatt, och han har inget bra resultat mot just Dallas. Han är bara 1-4, och 4.32 goals against average plus bara .854 save percentage.

Dallas har i snitt släppt till 4 mål i de senaste 20 matcherna, och man är också 3-1 över totalen de 4 senaste matcherna. Washington har snittat 4.8 mål de 4 senaste matcherna, och man är 3-0 över totalen de 3 senaste matcherna.

Capitals är också 22-13 denna säsong över totalen mot lag med winning record. Dallas är på en roadtrip just nu, och man är 7-3 över totalen borta de senaste 10, och jag tror här på ännu en highscoring match.

Jag tror på en riktig fight här då båda vill vinna. Dallas behöver vinster här för att vara med i Wild Card racet. Offensivt behöver man bli bättre, men man har ett bra resultat mot nattens målvakt Holtby, så jag tror att man kan få in ett antal puckar här.

Washington ligger just nu på första plats i Metro, men man hänger nätt och jämnt där, och en förlust kan innebära att Pittsburgh går om, men ett värre scenario är att man förlorar några stycken matcher på raken, som kan innebära att man faller ända ner till Wild Card spot. Viktig match här alltså för båda.

Washingtons försvarsspel har varit aningen suspekt denna säsong. Man är bara rankade som nummer 18 i ligan, och det talar också för överspelet här. De senaste 4 mötena mellan dessa lag har gått över totalen, och har haft ett målsnitt på ca 7 mål.

Washingtons powerplay spel har varit ok de senaste 4 matcherna, man har fått till 5 st powerplay mål. Dallas penaltykilling har inte varit bra de senaste matcherna. Man har släppt in 7 powerplay mål de senaste 4 matcherna.

Det faktum att nattens målvakter inte har särskilt imponerande statistik, och att det har blivit riktigt mycket mål för dessa lag de tre senaste matcherna gör att jag väljer överspelet här.

Washington har snittat 5.33 mål de senaste 3 matcherna medan man har släppt till 4 mål i snitt. Dallas har snittat 3 mål de senaste 3 matcherna, och man har släppt till 4.33 mål i snitt de 3 senaste matcherna.
Ishockey

Washington Capitals – Dallas Stars

  • Postad:
    20 mar 2018
    17:55
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 5.5 mål
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,92
  • Bolag: Coolbet
  • Datum:
    21 mar 2018
    00:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: USA
  • Liga: NHL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td