Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: Brooklyn Nets – Charlotte Hornets

Jag väljer att spela Brooklyn Nets och Charlotte Hornets över totalen i nattens NBA match. Högsta odds just nu finns på Pinnacle till 1.95.

Båda dessa lag är ute från slutspelet, och man kan "play some ball and have som fun". Defensiven har kommit i andra hand här, och jag ser att det fortsätter i nattens match.

Charlotte åker alltså till Barclays Center för att möta Brooklyn. Hornets har förlorat hela 8 av 10 matcher, och därmed är man borta från playoff. I måndags blev Hornets utklassade i tredje quartern mot Philadelphia med hela 18 poäng i en 94-108 förlust. Man sköt bara 38% fieldgoal i den matchen, men Philadelphia hemma spelar bra defensivt. 5 Charlotte spelare gjorde 10+ poäng, och Kemba Walker fick till 24 poäng och 8 rebounds. Willy Hernangomez fick till 17 poäng på 20 minuter speltid.

Brooklyn har vunnit två raka matcher, men man är 25 matcher under 50% strecket. Man har sedan länge varit borta från playoff, och det har också synts i deras höga poängmatcher de senaste matcherna. I måndags vann man mot Memphis med 118-115 på hemmaplan. Man ser just nu på deras spelstil att skotten sitter mycket bra, plus att man inte alls spelar försvar. Allen Crabbe och Caris Levert gjorde 22 poäng var i den matchen, och Rondae Hollis-Jefferson fick till 16 poäng och 12 rebounds.

Charlotte ligger i botten i de flesta försvarskategorier på bortaplan. I fieldgoal% är man rankade som nummer 23, i threepoint% som nummer 25 och freethrow% som nummer 30.

Brooklyn ligger också i botten i några försvarskategorier. I total score är man rankade som nummer 26, och i threepoint% som nummer 24.

Som det har sett ut den senaste tiden, så tycker jag att 221 poäng borde gå att komma över här inatt. Sådana här matcher där båda lagen är ute från playoff brukar ofta leda till highscoring matcher, och speciellt när Brooklyn som hemmalag inatt har sett väldigt heta ut offensivt. Man dikterar ofta tempot på hemmaplan, och Charlotte måste sätta skotten för att hänga med.

Brooklyns trepoängare har varit outstanding i de 4 senaste matcherna. Man har fått till hela 60 st, vilket är makalöst bra. Vidare har man också haft 50% eller högre i fieldgoal i två av senaste 4 matcherna. Brooklyn har snittat 116 poäng de senaste tre matcherna, medan man har släppt till 115.4 poäng i snitt de senaste 5 matcherna.

Charlotte har snittat 112.2 poäng de senaste 5 matcherna, medan man släppt till 119.43 poäng de senaste 7 matcherna. Bra trepoängsskytte har det också varit mot dåligt defensiva lag.

De senaste tre matcherna har gått över totalen för Brooklyn, och också 7 av de senaste 10 matcherna har gått över. 6 av de senaste 7 matcherna har gått över totalen för Charlotte. Dessa lag möttes för två veckor sedan, och då blev det hela 236 poäng i en 125-111 vinst för Brooklyn.

Uppemot 230 poäng är inte omöjligt inatt om skotten sitter på en hög nivå.
Basket

Brooklyn Nets – Charlotte Hornets

  • Postad:
    21 mar 2018
    10:08
  • Rekare: maximalvinst
  • Spel: ÖVER 221.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 1,95
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    22 mar 2018
    00:30
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft+ot

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td