Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Expertrek: FC Helsingborg – Storvreta IBK

FC Helsingborg - Storvreta IBK -2.5 @ 2.10 (Bet365), insats 7 units (ca 3.5%)

Senast lagen möttes så hade jag Ö10.5 mål men matchen slutade 4-4 efter full tid. Nu möts de igen men den här gången i Skåne. Jag har letat runt bland de flesta innebandymatcher och det jag väljer att reka här på sidan blir att Storvreta avgör matchserien ikväll med 4-0. Näst intill åtminstone, de måste vinna matchen med minst tre bollar för vårt spel.

Det som faktiskt väger över och gör att jag tycker oddset blir felsatt är att det är tack och godnatt för Helsingborg ifall de förlorar. Då jag inte kunde bestämma mig för matchbild riktigt för att få en edge på ett nytt överspel, nu till 2.09 i sådana fall så väljer jag bästa laget rakt av. Men överspelet är också lagt samt lite annat.

Svårt att sia om matchbild men Helsingborg borde prioritera försvaret med få mål åt bägge håll och förhoppningsvis vinna med 4-3. Men jag ser en tydlig bild av att i tredje perioden spökar det värre för hemmalaget. De har nu i de fyra mötena på rad mot Storvreta 5-16 i målskillnad i slutperioden. Det mentala kombinerat med det fysiska talar sitt språk då Storvreta manglar på framåt.

Fördelen som jag började nämna tidigare är olika scenario i slutet där FCH ligger under. De kommer plocka målvakten tidigt, de kommer forcera framåt och även vid underläge med två mål kommer det inte sitta en målvakt och försöka rädda bollar. Troligtvis inte vid ett tremålsunderläge heller.

Men om inte Storvreta vill ha en femte match för att spela inför hemmapubliken så tror jag de kan gå på knock direkt också. Dels för att FCH vet om läget - på tal om det mentala. Och när börjar det då rinna iväg? Så jag rekommenderar även en slant på överspelet, för 4-9 och liknande är väldigt troligt och i slutet kan det bli bonusmål. För i mitt huvud kommer det vara jämnt i 20 minuter om Helsingborg orkar stå mot. Efter andra perioden tror jag det är avgjort och sen handlar det bara om vad slutresultatet ska skrivas till. Men spekulationer är ingen sanning.

Som statistik rent allmänt mellan lagen så har Storvreta på de senaste tio inbördes vunnit med tre mål eller fler i fem av matcherna samt har de vunnit med två mål i två och med dagens förutsättningar så är två mål i hälften av matcherna även tre mål. I Helsingborg har det sett lite bättre ut för hemmalaget dock.

I grunden skiljer det för mycket mellan lagen och hade Storvreta varit tvingade att vinna så skulle jag dunkat 10 units på det.

Totalt i grundserien gjorde Storvreta 249 mål medan Helsingborg klarade av 158. Så i snitt skiljer det 2.84 mål framåt per match. Sen har Storvreta även släppt in ett mål mindre per match än hemmalaget.

Så när jag dels väger in detta ovan samt det jag själv blandat ihop i huvudet tycker jag -2.5 på Storvreta är ett trevligt spel. Jag lutar mig mest på grundkapacitet, det avgörande i sista perioden och som krydda tar jag med att läget är att FCH tackar för sig och inte bryr sig om det blir förlust med två eller fyra mål.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Innebandy

FC Helsingborg – Storvreta IBK

  • Datum:
    22 mar 2018
    19:00
  • Sport: Innebandy
  • Land: Sverige
  • Liga: SSL
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

AmaerildeRimfrost 2018-03-22 21:30

VINST! Det mesta i analysen (resultatmässigt) stämde ju faktiskt. Nu har jag ju inte sett matchen men det var jämnt efter första 20 minuterna. Sen avgjorde väl inte Storvreta i andra även om de gick upp till 3-5. Dock slutade tredje perioden som vanligt, Storvreta vann den, nu med 1-3 men misstänker att sista målet var i tom kasse. Ser nämligen att FCH tog time out efter 15.37 och bara 21 sekunder senare så kom 4-8 och spelet var nästan klart här. Så det enda som inte stämde i reken var väl 4-9 som slutresultat men det var antagligen inte spelvärt heller, 46 i odds tror jag. Men -2.5 satt samt så gick totalen över 10.5 så tummen upp till er som ryggade och även körde sidospelet!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td